Orlogsmuseet - havskum og krudtslam

Orlogsmuseet er et enestående marinehistorisk museum, der rummer adskillige skæve, sjove, farlige og flotte genstande og modeller med en unik fortælling. I tekst, billeder og genstande fortæller udstillingen historien om flådens udvikling. Du kan lære om dramatiske søslag med svenske og engelske fjender. Sætte dig ind i det danske søartilleris udvikling,  og følge Københavns historie som en internationalt vigtig flådeby. 

Under fælles flag

Særudstilling Under Fælles Flag på Orlogsmuseet fra d. 22 maj 2014.

Børnemuseet

På Børnemuseet foregår alt i børnehøjde, og der er plads til både at lege og blive klogere.

Samlingerne

Besøg samlingerne på 1. og 2. sal og bliv klogere på den danske flådes historie.


Åbningstider

Tirsdag - Søndag 12-16 (mandag lukket)

Praktisk information

Find vej, mad og drikke, m.m. 

Børnefødselsdag

Hold sørøver fødselsdag med udklædning og historier.

Rundvisninger

Tag på rundvisninger på både museet og skibene.

Orlogsmuseet border det gamle flådehospital

I 1989 bordede Orlogsmuseet en sidefløj i det gule Søkvæsthus fra 1754, og her bor museet stadig sammen med sin imponerende, historiske modelsamling, der kan dateres helt tilbage til 1600-tallet. Modelsamlingen giver en spændende indblik i dansk skibsteknologihistorie, da modellerne er udført af skibskonstruktører – og således bygget i nøjagtig skala og udsmykket efter alle kunstens regler.

Børn, admiraler og pirater på skibsdækket

Helt i gåpåmodets og eventyrets ånd kan børnene gå på opdagelse i Orlogsmuseets underholdende og lærerige børnemuseum, der med skibsdæk og kanoner i fuld størrelse gør historien levende. Fødselsdage på ægte sørøvermanér med beskøjter, drabelige sabler og kanonladninger kan også arrangeres her.

Bookmark and Share