Krigertræning på Trelleborg

Vikingetidens krigere skulle forsvare kvinder, børn og landsby eller være klar til at drage på togt eller i krigsleding for landets Konge. På Trelleborg kan du prøve nogle af de kampteknikker, som vikingerne mestrede.

Deltagerne vil blive introduceret til vikingernes krigerliv. Vikingevåben, skjolde og brynjer demonstreres og de grundlæggende kampteknikker gennemgås. Dagen slutter med Det store Slag om Trelleborg, hvor vi kæmper i store og små grupper. Frie mænd havde ret til at bære våben i vikingetiden. Ved angreb udefra havde alle våbenføre mænd pligt til at forsvare hjemegnen. Kun de mest velhavende eller professionelle krigere, havde kostbare sværd. De fleste krigere klarede sig med en god økse eller lanse. De var effektive krigere og træningen i taktik og kampteknik begyndte tidligt i livet.

Ved valg af et 3 timers forløb udvides programmet til også at indeholde våbendemonstration, borgkamp, brokamp, spydkast, bueskydning m.m.

Pris: 850 kr. eller 1500 kr.
Varighed: 1 ½ – 3 timer

Bestilling af arrangement

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.

Del denne side