Lejrophold på Trelleborg

På Trelleborg tilbyder vi et aktivt ophold med overnatning i de rekonstruerede vikingehuse. Lær om vikingernes hverdag, bedrifter og samfund. Hør om konger, krigere, handelsmænd, bønder og trælle. Opholdet giver rig mulighed for både fagligt udbytte og hyggeligt samvær.

Deltagerne bor i autentiske omgivelser og er iført vikingetøj. Opholdet kan strække sig over flere dage, med flere overnatninger. Rundvisning, vikingetøj og daglig middagsmad er faste aktiviteter i alle tre pakker.

Vælg mellem:
Vikingeliv: Få indsigt i vikingernes hverdagsliv. Hvem var vikingerne? Hvordan så de ud og hvordan boede de? Hvad lavede viking? Var noget arbejde, vigtigere end andet? Kunne man skrive og læse? Deltagerne får et bredt indblik i vikingernes hverdag, både i krig - og fredstid.

Vilde vikinger:
Har I lyst til højt aktivitetsniveau og fysiske udfordringer. Hvordan var en krigers liv? Konkurrerede vikinger i kraftpræstationer? Hvordan gik vikingerne på jagt? Deltagerne trænes i krigerliv. Våben demonstreres og afprøves. Deltagerne prøver også kræfter med løfte- og flytteteknikker fra vikingetiden.

Vikingernes værksted: Opholdet har fokus på kreative og håndværksmæssige aktiviteter. Hvordan lavede vikingerne deres våben, smykker og husgeråd? Der arbejdes med teknikker indenfor keramik, tekstil, beklædning og farver, læder, tinstøbning, smedning og byggeri. Deltagerne får et bredt indblik i vikingetidens værksteder og benytter autentiske arbejdsformer. Mellem to og tre aktiviteter pr. dag.
 

Pris: Ring og få et tilbud!

Varighed: 6 timers aktiviteter med formidler + overnatning i vikingehus.

Bestilling af arrangement

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.

Del denne side