Praktiske oplysninger

Adresse, parkering og offentlig transport

Bernhard Olsen Teatret
Højskolevej 17
2800 Lyngby

Parkér bilen på Frilandsmuseets parkeringsplads på hjørnet af Kongevejen og Højskolevej. Højskolevej er en sidevej til Kongevejen ved det lille lyskryds, ganske tæt ved museets hovedindgang. Højskolevej er blind og teatret ligger for enden af vejen. Gåturen tager 5 min. 

Der er mulighed for handicapparkering lige uden for teatret, Højskolevej 17, og der er en trappefri indgang på siden af bygningen.

Benyt bus nr. 184 og 194. Stoppested: Frilandsmuseet. (5 min. gang til teatret) 
Nærmeste S-tog st.: Sorgenfri Station. (15. min. gang til teatret)

Om billetsalg til Frilandsmuseets Teater

Frilandsmuseets Teater sælger IKKE billetter på museet, hverken i butikken eller ved indgangen. De købes derimod på teaterbilletter.dk, eller ved forskellige salgssteder. Se liste for almindelige salgssteder på Sjælland/København, klik her

Sælges billetterne andre steder end ovennævnte i forbindelse med særarrangementer, så fremgår det af museets hjemmeside.

I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN § 17 STK. 2 JF. § 9 STK. 2 NR. 2A ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.    

Pengene retur?
Man kan IKKE få pengene retur ved køb af onlinebilletter, eller for billetter købt på salgssteder, jf. ovennævnte paragraf.

Bytte?
Billetter til Frilandsmuseets Teater købt online kan byttes til en anden dag for et gebyr på 25 kr. 

Ring til billetten.dk på tlf. 7020 2096 eller mail på: info@billetten.dk (oplys ordrenummer)

Hvis Frilandsmuseet aflyser en forestilling?
Hvis museet aflyser sendes besked ud senest 2 timer før på den mail og mobil, der er blevet oplyst ved købet. Onlinekøb refunderes automatisk (min. 3 bankdage). 

Fakturering af skoler?
Skoler faktureres fortsat såfremt skolen aflyser eller udebliver fra en forestilling, jf. ovennævnte paragraf. 

Bytte?
Det er muligt for en skole at bytte sin bestilling til en anden ledig dag vha. selvbetjening i Frilandsmuseets Onlinebooking. Hertil bruges den tilsendte kode, man får på mail efter endt bestilling.

Billet?
Bekræftelsen, der fremsendes efter endt onlinebooking for skoler, er billetten. Her står også praktiske oplysninger.

Aflysning?
Hvis Frilandsmuseet aflyser forestillingen kontaktes læreren på den mail og mobil, som er oplyst ved bestilling. Faktura annulleres automatisk. 

Del denne side