Aktiviteter på Frilandsmuseet

Håndværkets Dage

I weekenden 23. - 24. september kan I møde museets håndværkere som giver gode råd om vedligehold af gamle huse. Hør om stråtage, maling, brolægning og restaurering af vinduer og bindingsværk.

Eventyrlig efterårsferie

Glæd dig til efterårsferie på Frilandsmuseet d. 15.-22. oktober. Her kan du opleve H.C. Andersens eventyr levendegjort i teaterforestillinger, fortællesteder og spontane møder med Klods-Hans og andre af de kendte figurer. 

Skoleforestilling: Hark Oluf

13.-29. september 2017 og 1. maj-31. maj 2018. Hvad gør man, når man som kun 12-årig bliver taget til fange af sørøvere, sejlet til den nordafrikanske kyst og solgt som slave? Forestillingen er for mellemtrin-klasser.

 

Gamle Sorters Dage

På Gamle Sorters Dage den 23 - 24. september fortæller vi om alle de gamle sorter af frugt og grønt som dyrkes på Frilandsmuseet. Aktiviteter fra 11-15 begge dage.  

Særudstilling om kolonier

Koloniale spor på bondens bord- Vi sætter fokus dansk kolonihistorie i 2017. Hvad kendte den almindelige bonde til Danmarks kolonier? Besøg 4 forskellige gårde med tableauer, der både viser kolonivarer og gårdens forbindelse til kolonierne.

Et juleeventyr

14. nov. – 20. dec. 2017. Juletraditionen tro, byder Frilandsmuseet på Charles Dickens herlige klassiker om den gamle gnier, der ikke forstår sig på julehygge. Der er forestillinger for både skoler og familier.

Del denne side