Åbningstider og priser

Frilandsmuseet - en levende historie

Hjælp os - og vind gavekort!

Frilandsmuseet vil gerne høre, hvad du mener om os, så vi kan blive bedre og I kan få endnu bedre oplevelser når I besøger os. Brug fem minutter på spørgeskemaet og vind for 2.000 kr. i Nationalmuseets spændende butik.

Efterårsferie på Frilandsmuseet

Glæd jer til det stemningsfulde historiske marked på Frilandsmuseet i efterårsferien! Kom og lad jer fornøje med luftgynger, keglebane, karrusel og boder med sjove aktiviteter og salg af lækkerier, frugt, grønt, honning m.m. 

200 års jul

Kig forbi i juleweekenderne den 3.+4. december og 10.+ 11. december hvor vi står klar med pyntede juletræer og stuer, juletræsfest, klippeværksteder, julens mad og bagværk, omvisninger, julecaféer og teater om drillenissen! 

'Heksemutter' - 5 flotte stjerner

Ny komisk monolog af Line Knutzon, som opføres i den store gård fra Ejdersted. Forestillingen handler om kvinder og misogyni. Vi brænder heksen og hun spilles af Heidi Colding-Hansen. Bestil billetter og læs mere om Heksemutter.

Allehelgen - Halloween på dansk

Det spøger virkeligt på Frilandsmuseet! Kom ud og sig 'Slik eller ballade' på det mørke museum og få fyldt jeres poser med godt knas af folk fra gamle dage. 28. - 31.10. Køb billetter i museumsbutikken i efterårsferien og læs mere.

Et Juleeventyr

Juletraditionen tro, opsætter Frilandsmuseet Charles Dickens herlige klassiker om den gamle gnier, der ikke forstår sig på julehygge. Spild af tid! Unødigt frås! Men det hele løser sig naturligvis! 15.11-18.12 Læs mere og bestil billetter.

En eftermiddag i august fløj en drone over Frilandsmuseet og filmede.

   

Åbningstider og priser

Mandag - søndag 10-16

Dagsbillet voksen DKK 65
1 barn + 1 voksen DKK 50
Barn under 18 år gratis

Årskort + 1 ledsager DKK 155
Partoutkort + 1 ledsager DKK 395

Dagsbillet og årskort inkluderer adgang til Brede Værk

Del denne side