Frilandsmuseet - en levende historie.

Følg os på Facebook

Følg med i det daglige liv på Frilandsmuseet se hvad vi laver af spændende aktiviteter og få inspiration til dit næste besøg. Se vores flotte film hvor vi f.eks. anbefaler spændende steder på museet.

Håndværkets Dage 28. og 29. maj

I museets Stationsby (nr. 81- 83) kl. 10 - 15. Museets håndværkere giver gode råd om vedligehold af gamle huse. Hør om stråtage, maling, brolægning og restaurering af vinduer og bindingsværk. Fra brugens butik sælges lette forfriskninger. Håndværkets Dage afholdes igen den 24. + 25. september.

Masser af aktiviteter

Glæd jer til en sæson med de klassiske aktiviteter som 'Bondens Dyr' og 'Håndværkets Dage', men også spændende nyheder som det sanselige ' Stenstruphus' og 'Leksikonhuset'.

Frilandsmuseet haver

Lige nu står Frilandsmuseets haver i fuld flor. Det pibler frem med en masse smukke, brugbare - og irriterende ukrudt!. Marianne Selvig Olsen fra HAVEFOLKET blogger om Frilandsmuseets haver hele denne sæson. Læs om gødning, spændende gamle sorter, museets havelaug og meget mere. 

Entré på Frilandsmuseet

Nationalmuseet og dermed også Frilandsmuseet indfører entré pr. 1. juli. Vi ved endnu ikke noget om billetpris, men det vil stadig være gratis for alle under 18 år. Læs pressemeddelelsen

Enkesædet fra Stenstrup

Frilandsmuseets har fået en lille ny. Huset fra Stenstrup åbner med poetisk og sanselig formidling for både skoler og almindelige museumsgæster den 28. juni.  Madammen og hendes tjenestepige har brug for din hjælp!

Højsæson på Frilandsmuseet

28. juni - 7. august er der gratis sommerprogram med teaterforestillinger blandt de gamle huse, dramatiserede omvisninger og folkelige fortællinger.

Del denne side