Gamle Sorters Dage 24. - 25. september
Gamle Sorters Dage 24. - 25. september
Kom og hør om og smag på gamle sorter af frugt, grønt og krydderurter som vi dyrker på Frilandsmuseet
Allehelgen - Halloween nu på dansk
Allehelgen - Halloween nu på dansk
28. - 31. oktober. Kom ud på det mørke museum og sig 'Slik eller Ballade'
Tag en tur i hestevognen
Tag en tur i hestevognen
Hvis vejret er til det, kører hestevognen naturligvis. Turen tager ca. ½ time og koster 25 kr./person
Åbningstider og priser

Frilandsmuseet - en levende historie

Håndværkets Dage

I weekenden 24. - 25. september kan I møde museets håndværkere som giver gode råd om vedligehold af gamle huse. Hør om stråtage, maling, brolægning og restaurering af vinduer og bindingsværk. Se mere på Håndværkets Dage 

Undervisning: fra korn til mel

Spændende tilbud til skolerne om møllerne, vandkraft og høst. Møllen var hjertet i processen, når kornet skulle omdannes til mel. Undervisningen har fokus på både historie, mekanik og spændende udregninger. Læs mere om pris, målgruppe m.m.

Efterårsferie på Frilandsmuseet

Glæd jer til det stemningsfulde historiske marked på Frilandsmuseet i efterårsferien! Kom og lad jer fornøje med luftgynger, keglebane, karrusel og boder med sjove aktiviteter og salg af lækkerier, frugt, grønt, honning m.m. 

200 års jul

Kig forbi i weekenderne den 3.+4. december og 10.+ 11. december hvor vi står klar med pyntede juletræer, juletræsfest, klippeværksteder, julens bagværk, omvisninger, nisseteater og julecaféer. 

'Heksemutter' - 5 flotte stjerner


Ny komisk monolog af Line Knutzon, som opføres i gården fra Ejdersted (nr. 31). Forestillingen handler om kvinder og misogyni. Vi brænder heksen og hun spilles af Heidi Colding-Hansen. Bestil billetter og læs mere om Heksemutter.

Gamle Sorters Dage

På Gamle Sorters Dage den 24. - 25. september fortæller vi om alle de gamle sorter af frugt og grønt som dyrkes på Frilandsmuseet. Følg også med på Marianne Selvig Olsen blog HAVEFOLKET 

Allehelgen - Halloween på dansk

Det spøger virkeligt på Frilandsmuseet! Kom ud og sig 'Slik eller ballade' på det mørke museum og få fyldt jeres poser med godt knas af folk fra gamle dage. 28. - 31.10. Køb billetter og læs mere om spøgelseshistorier og uhyggelige teaterforestillinger.

Åbningstider og priser

Tirsdag - søndag 10-16
Mandag lukket

Dagsbillet voksen DKK 65
1 barn + 1 voksen DKK 50
Barn under 18 år gratis

Årskort + 1 ledsager DKK 155
Partoutkort + 1 ledsager DKK 395

Dagsbillet og årskort inkluderer adgang til Brede Værk

Del denne side