Åbningstider og priser

Frilandsmuseet - en levende historie

200 års jul

Kig forbi i juleweekenderne den 3.+4. december og 10.+ 11. december hvor vi står klar med pyntede juletræer og stuer, juletræsfest, klippeværksteder, julens mad og bagværk, omvisninger, julecaféer og teater om drillenissen! 

I håndværkerlære

Eleverne fra 6.U på Øster Farimagsgades Skole kom i lære som tømrere, tækkere, malere og murere hos Frilandsmuseets håndværkere. De lærte om det gode håndværk og de mange fagligheder. Læs mere her eller klik på billedet og se en film.

Et Juleeventyr

Juletraditionen tro, opsætter Frilandsmuseet Charles Dickens herlige klassiker om den gamle gnier, der ikke forstår sig på julehygge. Spild af tid! Unødigt frås! Men det hele løser sig naturligvis! 15.11-18.12 Læs mere og bestil billetter.

Undervisning på Frilandsmuseet

Frilandsmuseet tilbyder juleundervisning for alle klassetrin. Kom og hør om overtro, børns arbejde eller livet som fattig før i tiden - eller kom på hårdt arbejde! Undervisningen foregår i herregården fra 1910 og i Stenstruphuset fra 1800.

Flyv en tur over Frilandsmuseet

En eftermiddag i august fløj en drone over Frilandsmuseet og filmede. Tag med på en stemningsfuld tur og se det hele fra oven. Rigtigt sjovt at se det hele fra en anden vinkel, både for stamkunder og nye gæster.

Åbningstider og priser

Frilandsmuseet er lukket for vinteren.

Åbent i forbindelse med jul og særarrangementer

Dagsbillet voksen DKK 65
1 barn + 1 voksen DKK 50
Barn under 18 år gratis

Årskort + 1 ledsager DKK 155
Partoutkort + 1 ledsager DKK 395

Dagsbillet og årskort inkluderer adgang til Brede Værk

Del denne side