Frilandsmuseet - en levende historie. Gratis adgang

Shh, bonden sover...

...og dyrene snakker! Nat på museet- om dagen. I den mørklagte gård fra Lundager er familien gået i seng. En fantasifuld og sanselig udstilling om at gå til ro i 1800-tallet.

Reumert nominering

Vi er stolte af at skuespiller Meike Bahnsen er nomineret til årets bedste kvindelige birolle i stykket 1864 – den sande historie, på Frilandsmuseet i sommers.

Landbrugsmuseets vognskur

Vognskuret blev opført i 1927 ved Landbrugsmuseet lige overfor Frilandmuseets hovedbygning, Kongevejen 100 i Lyngby. Skuret er ved at blive genopført ved den lille herregård og skal huse museets fine gamle vogne.

Håndværkeren - teater i det fri

Gå ikke glip af komikken, når den omrejsende naver ruller ind på plænen ved huset fra Stenstrup (nr. 65). Det er gratis og for alle. Læs mere om "Håndværkeren" på Frilandsmuseet 

Frilandsmuseet søger frivillige

Har du lidt ekstra tid du vil bruge på at glæde Frilandsmuseets gæster? Så har vi brug for din hjælp i vores møllerlaug og i vores nyoprettede håndarbejdslaug.

Løb igennem historien

Hvorfor mener Thyra ikke, at korsettet er godt for kvinden? Og hvorfor synes herregårdsfruen Nielsine nu at kroket, og vegetarisme er vejen til sundhed? Løb igennem historien, søndag den 21.juni 

Del denne side