Hestevognen er populær i alle aldre
Hestevognen er populær i alle aldre
Hestevognen kører når der er vejr og rejsende til det. turen starter tæt ved hovedindgangen og koster 25 kr./person
Bondens dyr
Bondens dyr
Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10.45 fortæller museets dyrepasser om "Bondens Dyr" ved gården fra Rømø
Vredens Børn
Vredens Børn
- teater på Frilandsmuseet for skoleklasser 12. maj - 5. juni. Oplysninger om bestilling af billetter og priser følger.

Frilandsmuseet - en levende historie

Frilandsmuseet er vinterlukket men åbner 1. maj, dog med en lille ekstra åbning med påskeaktiviteter 2. - 6. april. Mens du venter, kan de besøge os på Historiske Dage i Øksnerhallen den 13. - 14. marts. Læs hele den spændende festival-avis her.

Se de stemningsfulde bygninger flyttet fra forskellige egne af landet, de gamle afgrøder og husdyrracer på markerne og smukke, historiske nytte- og prydhaver. Nyd højsæsonernes mange aktiviteter, tag en tur i hestevognen og bliv inspireret i museumsbutikken.

Lej et spændende lokale

...til konfirmation, bryllup eller møde. På Frilandsmuseet har vi rammerne til et helt anderledes arrangement. Hold jeres fest eller møde på en ny og meget stemningsfuld måde. Vi hjælper også gerne med aktiviteter, omvisninger, underholdning og bespisning. Vi kan også tilbyde et konferencelokale med plads til 140 personer indrettet i en smuk gammel gymnastiksal. På Brede Værk findes også tre dejlige store og lyse lokaler med udsigt til Mølleåen. 

Frivillige til håndarbejdslaug?

Nyder du at lave håndarbejde og kunne du tænke dig at fortælle om det? Vi har brug for kvinder og mænd i alle aldre som kan strikke, væve, hækle, sy, spinde, brodere, kniple mm. og har lyst til at sidde i historiske dragter i udvalgte huse på Frilandsmuseet og arbejde og fortælle. Læs mere og tag kontakt til museets kontaktpersoner

Enkesædet fra Stenstrup

Frilandsmuseets håndværkere har travlt med det lille enkesæde fra Stenstrup på Fyn. I løbet af sommeren vil bygningen stå færdig i det ydre og derefter går arbejdet med indretningen igang. Huset skal bruges til formidling med og for alle sanser! Vi kalder det "Sansehuset" og alle kan begynde at glæde sig til sæson 2016, hvor det står klar til at tage imod formidlingsglade gæster!

Undervisning på Frilandsmuseet

Frilandsmuseet tilbyder undervisning for alle klassetrin og så godt som alle emner knyttet til livet på landet. Kom på omvisning og hør om overtro, børns arbejde eller livet som fattig før i tiden. I kan komme på arbejde i herregårdens køkken eller på fæstegården hvor der skal kærnes smør, kartes uld og meget andet. Kom og få en rigtig hyggelig dag med klassen og lær lidt om det gamle bondeland som ikke længere findes. Vi glæder os til at se jer. 

Del denne side