1 af 4
Åbningstider og priser

Køb årskort til Frilandsmuseet

Gå ikke glip af chancen for at besøge Frilandsmuseet oftere og meget billigere! For bare 155 kr. kan én person + en gæst få adgang til Frilandsmuseet en hel sæson: 13.-17. april, 2. maj - 22. oktober, 2. og 3. december + 9. og 10. december.  Køb det i museets billetsalg.

Håndværkets Dage 10. og 11. juni

Mød vores dygtige håndværkere i Stationsbyen og hør om vedligehold af gamle huse: gode materialer, geniale løsninger og snedigt værktøj. Brugsen vil være åben og der vil være salg af varme drikke og klassisk knas.

Lej vores hyggelige lokaler

På Frilandsmuseet og på Brede Værk kan I leje lokaler i de gamle bygninger og få helt anderledes rammer om jeres møde, foredrag, bryllup, konfirmation m.m.

Særudstilling om kolonier 2017

Koloniale spor på bondens bord- 2. maj - 22. oktober
Vi sætter fokus dansk kolonihistorie i 2017. Hvad kendte den almindelige bonde til Danmarks kolonier? Hvad vidste de om slaver og slavehandel? Besøg 4 af Frilandsmuseets gamle gårde og få svar på de spørgsmål - og mange flere.  

Bondens dyr

Ved gården fra Rømø (nr. 34) står museets dyrepasser klar med æg, horn, knogler, uld og en masse god historier særligt for små børn. Der vil også være levende dyr, man kan komme tæt på, i den nye fold ved Lundager (nr. 71).

Undervisning på Frilandsmuseet

Frilandsmuseet tilbyder undervisning for alle klassetrin. Kom og hør om overtro, børns arbejde eller livet som fattig før i tiden - eller prøv at lave mad fra bunden på et brændefyret komfur. Der er gratis entré for elever og deres lærere.

Åbningstider og priser

Tirsdag - søndag 10 - 16
Lukket mandag

Dagsbillet voksen DKK 65
1 barn + 1 voksen DKK 50
Barn under 18 år gratis

Årskort + 1 ledsager DKK 155
Partoutkort + 1 ledsager DKK 395

Dagsbillet og årskort inkluderer adgang til Brede Værk

Del denne side