Frilandsmuseet - en levende historie.

Følg os på Facebook

Følg med i det daglige liv på Frilandsmuseet se hvad vi laver af spændende aktiviteter og få inspiration til dit næste besøg. Se vores flotte film hvor vi f.eks. anbefaler spændende steder på museet.

Højsæson på Frilandsmuseet

1. juli - 7. august er der gratis sommerprogram med teaterforestillinger, dramatiserede omvisninger og masser af aktiviteter og lege I kan deltage i. Alt foregår udendørs og er velegnet for alle målgrupper. Få et dagsprogram i butikken.

Entré på Frilandsmuseet

Nationalmuseet indfører entré per 1. juli. På Frilandsmuseet kommer det til at koste 65 kr. for voksne, børn u 18 år er gratis. Familierabat: 50 kr./voksen. Årskort til Frilandsmuseet og Brede Værk: 155 kr. med én ledsager. Entré på Nationalmuseet.

Aktiviteter på Brede Værk

Tjek også vores nabo Brede Værk ud, som tilbyder 3 aftenforedrag med nationalmuseets forskere i august i direktørens havestue, leg i parken, film og en teaterforestilling om storproducenten Henry Ford (1863-1947). 

Pris til Stenstruphuset

Københavns Tømrerlaug har tildelt Stenstruphuset på Frilandsmuseet laugets pris for vellykket tømrerarbejde og for museets indsats gennem snart 120 år for at bevare den danske bygningsarv. Pressemeddelelse og Prishæfte.

Heksemutter - teaterforestilling

Ny komisk monolog af Line Knutzon, som opføres i gården fra Ejdersted (nr. 31). Forestillingen handler om kvinder og misogyni. Vi brænder heksen og hun spilles af Heidi Colding-Hansen. Bestil billetter og læs mere om Heksemutter.

Frilandsmuseet haver

Lige nu står Frilandsmuseets haver i fuld flor. Det pibler frem med en masse smukke, brugbare - og irriterende ukrudt!. Marianne Selvig Olsen fra HAVEFOLKET blogger om gødning, gamle sorter og havelaug.

Enkesædet fra Stenstrup

Frilandsmuseets har fået en lille ny. Huset fra Stenstrup åbner med poetisk og sanselig formidling for både skoler og almindelige museumsgæster den 28. juni.  Madammen og hendes tjenestepige har brug for din hjælp!

Del denne side