Frilandsmuseet - en levende historie. Gratis adgang

Håndværkets Dage 30. og 31. maj

Mød Frilandsmuseets håndværkere og hør om alt hvad der er værd at vide om vedligehold af gamle huse: gode materialer, geniale løsninger og snedigt værktøj.

Shh, bonden sover...

...og dyrene snakker! Nat på museet- om dagen. I den mørklagte gård fra Lundager er familien gået i seng. En fantasifuld og sanselig udstilling om at gå til ro i 1800-tallet.

Reumert nominering

Vi er stolte af at skuespiller Meike Bahnsen er nomineret til årets bedste kvindelige birolle i stykket 1864 – den sande historie, på Frilandsmuseet i sommers.

Håndværkeren - teater i det fri

Gå ikke glip af komikken, når den omrejsende naver ruller ind på plænen ved huset fra Stenstrup (nr. 65). Det er gratis og for alle. Læs mere om "Håndværkeren" på Frilandsmuseet 

Frilandsmuseet søger frivillige

Har du lidt ekstra tid du vil bruge på at glæde Frilandsmuseets gæster? Så har vi brug for din hjælp i vores møllerlaug og i vores nyoprettede håndarbejdslaug.

Løb igennem historien

Hvorfor mener Thyra ikke, at korsettet er godt for kvinden? Og hvorfor synes herregårdsfruen Nielsine nu at kroket, og vegetarisme er vejen til sundhed? Løb igennem historien, søndag den 21.juni 

Del denne side