Bevaring og Naturvidenskab

Nationalmuseet Bevaring og Naturvidenskab er Nordens største konserveringsinstitution med en bred vifte af specialister ansat. Vi har til huse i de smukke fredede bygninger omkring Brede Værk.

Udover at arbejde med museets samlinger udfører vi også restaurerings- og konserveringsopgaver for kunder uden for Nationalmuseet. I tæt samarbejde med kunden tilrettelægger vi konserveringen og restaureringen af den aktuelle opgave. Vi udfører ofte store opgaver, der kræver gennemtænkte helhedsløsninger, og som ofte involverer flere af vores konserveringsværksteder.

Vores arbejde hviler på mange års erfaring med konservering og restaurering af forskellige materialer. Vi arbejder på grundlag af en solid håndværksmæssig praksis og har dybtgående viden om historiske materialer og teknikker.

Kontakt Bevaring og Naturvidenskab for gratis og uforpligtende tilbud på konserverings- og restaureringsopgaver.

Nationalmuseet Bevaring og Naturvidenskab er ofte vært for internationale kongresser, der omhandler forskning og metoder indenfor konservering og restaurering. Læs mere om kommende kongresser.

Er du studerende på Kunstakademiets Konservatorskole og skal du skrive opgave? Så find inspiration til potentielle emner, som Nationalmuseet Bevaring ønsker mere viden om.

Arbejdsområder på Bevaring og Naturvidenskab

Konservering og restaurering
Forskning
Analyser
Katastrofehjælp
Bookmark and Share

Nationalmuseet Bevaring
I.C. Modewegsvej, Brede
DK-2800 Kgs. Lyngby
Tlf: +45 33 13 44 11
Fax: +45 33 47 33 27
E-mail

Vis på Google Maps