Frilandsmuseet - en levende historie

Se de stemningsfulde bygninger flyttet fra forskellige egne af landet, de gamle husdyrracer på markerne og smukke, historiske nytte- og prydhaver. Nyd højsæsonernes mange aktiviteter og teaterforestillinger, tag en tur i hestevognen og bliv inspireret i museumsbutikken.

Paradis i Helvede

10. sep. - 27. sep. 2014

”Paradis i Helvede” er et tragikomisk krigsdrama om 1. Verdenskrig, der lader det groteske møde det følsomme og fabulerende i bedste Dario Fo stil. Stykket er sat i scene med tekster af Kåre Bluitgen – og sange af bl.a. nationalskjalden Jeppe Aakjær.

Læs mere om forestillingen, der spiller i det smukke Bernhard Olsen Teateret

Bestil billet på billetten.dk

Frilandsmuseets højsæson

1. juli - 10. august

Gratis sommerteater for alle aldre. Hvorfor er stakkels Pauline på fattiggården? Får herregårdsfrøkenen ham hun elsker? Og hvad er det med "De tre bukke fra brugsen"? Få svar på det hele i sommerens små gratis forestillinger om spilles rundt omkring på Frilandsmuseet.

Hvor god er du egentlig til at karte og spinde? Hvordan tager du kampen op med en stenbelagt gårdsplads i træsko? Og hvorfor er sengene egetlige så korte? 

Mød vores 1950'er husmor Esther i arbejderboligen i Brede. Hun ville gerne være født med en syltekrukke i den ene hånd og en gulvspand i den anden!

Læs mere om sommerens teater og aktiviteter

Bookmark and Share

Mere Frilandsmuseum?

Frilandsmuseets facebookside kan du følge med i hvad der sker på gårdene og i vores teater.