Salg og ydelser

Bryllup i Københavns smukkeste festlokaler

Hold jeres bryllups i Københavns mest usædvanlige og anderledes festlokaler og lad jeres historie blive en del af vores!

Nationalmuseet elsker fester, og bryllupsfester er de bedste! Kl. 17 lukker museet for besøgende og når den sidste gæst er gået har I et museum helt uden museumsgæster.

Typisk vil vi servere velkomstdrink enten i forhallen eller gårdhaven, efterfulgt af middag i festsalen og så slutter jeres bryllupsfest med dans og bar i Restaurant Julian. Og skal I underholde jeres gæster mens I bliver fotograferet, så vil vi foreslå enten en kanalrundfart der slutter i Frederiksholms Kanal eller at gæsterne kommer før jer og vi åbner en af museets udstillinger for dem. Det er ganske gratis at besøge en udstilling i forbindelse med en bryllupsfest hvor normalprisen ellers er Kr. 75 pp.

Det er ikke muligt at danse i festsalen pga. af de sarte søjler.

Det koster Kr. 20.000 (momsfrit) at leje festsalen i Prinsens Palæ inklusiv åbning af museet fra kl. 18 og indtil senest kl. 04 om morgenen. Hvis I bliver mere end 100 gæster til jeres bryllupsfest vil middagen blive serveret i forhallen, og så koster det Kr. 25.000 alt inklusiv. Ønsker I at komme før kl. 18 kan det aftales mod en timepris på Kr. 800 (momsfrit).

Dertil kommer forplejning fra Restaurant Julian samt udgift til brandvagt* såfremt I ønsker levende lys på bordene. Det er kun i begrænset omfang muligt at medbringe egen forplejning - fx bryllupskage - og kun efter aftale med restauranten. Per person prisen for en bryllupspakke fra Restaurant Julian kan du se i linket nedenfor.

Kontakt mødecenteret for at få et fyldestgørende tilbud og kom endelig forbi en dag og se hvordan vi gør dit livs største dag til en bryllupsfest med historie både du, din kommende bedre halvdel og dine gæster husker!

Det er desuden muligt at blive viet i festsalen eller på Christian IV's Bryghus der ligger lige på den anden side af Frederiksholms Kanal.

*Museet er en bevaringsværdig bygning så brandvagt er påkrævet ved al brug af åben ild.

Nationalmuseets Mødecenter

Tel: 4120 6841
Marie Meldgaard Clausen

Tel: 4120 6839
Dorthe C. Petersen

Tel: 4120 6840
Kit Vatit Jensen

 

E-mail

Besøgsadresse: 
Ny Vestergade 10, 1220 København K

Del denne side