Salg og ydelser

Lokaleudlejning på Nationalmuseet

Københavns mest utraditionelle lokaler

Nationalmuseet huser nogle af Københavns mest usædvanlige og smukke fest- og mødelokaler. Prinsens Palæ er beliggende i en historisk bygning i hjertet af København midt mellem Tivoli og Christiansborg. Her kan man ankomme både til lands og til vands, med bil, bus og kanalbåd. Bygningen er bygget i 1744 og oprindeligt tænkt som bolig for kronprinsen, den senere Frederik den Femte. Nationalmuseet har til alle tider fungeret som selskabslokaler med eventyrlige fester – længe før der blev et museum. Museet var også i en periode i brug af højesteret, så selv mødearrangementer er der en historisk tradition for.

Museet huser alle typer af arrangementer fra møder, seminarer og konferencer til koncerter, receptioner, bryllupper og firmafester.

Der kommer ny restaurant på Nationalmuseet…

Al forplejning til museets arrangementer leveres fra januar 2018 af Madkastellet.

…men først skal restauranten bygges om. Så fra 8. januar serverer vores nye restauratør – Madkastellet - lækre sandwich, soft drinks, kaffe og kage i foyeren. Primo marts slår vi dørene op til en moderne dansk frokostrestaurant krydret med internationale indslag. Her er der både plads til familien og forretningsmanden. Forvent en mere fin udgave af brød og ’smørelse’, klassiske retter i ny fatning, sunde ’saml-selv-madkasser’ til de mindste og fristende søde sager.Madkastellet er kendt for sine prisvindende madkoncepter med kant. Det gode håndværk og ditto værtskab er i fokus. Menuerne er årstidsbestemte og tilberedes af de bedste råvarer, der typisk er nærproducerede og ofte økologiske.

 

 

 

 

Nationalmuseet er hele Danmarks museum og som sådan vil vi gerne favne alle typer af arrangementer fra det mindste møde til den største fest.

Lad din historie blive en del af vores.

Velkommen til et anderledes sted at holde din fest eller møde i København!

Del denne side