Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Madkastellet på Nationalmuseet

Som gæst på Nationalmuseet, kan du forvente store smagsoplevelser, kvalitet og god service. Gennemtænkte koncepter, totalløsninger og mere end 15 års erfaring. Dét karakteriserer Madkastellet, der er kendt for at levere prisvindende Madkoncepter med kant.

Oplev et gastronomisk univers, der kredser om det gedigne håndværk, bæredygtighed og lokale råvarer - i sæson og ofte økologiske – præsenteret på skandinavisk/fransk facon med globale smagsnoter. Ved gryderne står engagerede madelskere, heriblandt flere tidligere Michelin-kokke.

Innovation og ansvarlighed er også i højsædet. Til konferencer og møder trakterer vi jer med sunde, velsmagende retter, der mætter og leverer brændstof til hele dagen. Bag kulisserne arbejder vi strategisk med madspild, bl.a. i et forskningsprojekt, hvor vi reducerede madspild med op til 70%.

Vi stræber også efter at gøre rejsen fra jord til bord kortere, og mange af de råvarer vi bruger, kommer fra vores eget landbrug på anmelderroste Restaurant Naes på Vestsjælland.

Fortidens råvarer, som fx tang og insekter, tegner også til at blive fremtidens. Derfor finder de også vej til vores gryder. Vi arbejder til stadighed med at udvikle retter, hvor grøntsager er et bærende element. Alt i den gode smagsoplevelses tegn.

Madkastellet på Nationalmuseet
Madkastellet på Nationalmuseet