Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Statens konferenceaftale

Nationalmuseet, Krigsmuseet og Christians IV's Bryghus indgår i statens indkøbsaftale vedrørende konferencefaciliteter. Nationalmuseets mødecenter varetager udlejning af lokaler i alle 3 lokationer. Vores kolleger på Kronborg er også med på statsaftalen og her afholdes møder og slotsmiddage for 40 deltagere eller flere.

Statslige institutioner har muligheden for at benytte sig af statsaftalen der giver 10% rabat på lokaleleje. Der mulighed for at bestille alle typer af møder og konferencer på statsejede museer.

Vi tilbyder forskellige forplejningspakker for at kunne imødekomme de mest efterspurgte XX til de bedste priser, men vi kan selvfølgelig også skræddersy menuer efter jeres specifikke ønsker.

Kontakt os for et tilbud på et Nationalmuseet mange lokationer

Brede Værk, Christian IV's Bryghus og Tøjhusmuseet er det desuden tilladt at medbringe egen forplejning.

 

Kongernes Lapidarium
Christian IV's Bryghus overgik i januar til 2016 til Nationalmuseets mødecenter og her er det muligt at afholde receptioner
Festsalen med opdækning til middag
Nationalmuseets festsal kan bruges både til møder og middage. Der er plads til op til 80 i grupper til møde og 187 i stolerækker mens vi kan servere middag for op til 100 gæster.

Konferencer & Events

Tel: 4120 6976
Bookingcenteret

Tel: 4120 6555
Danni Rune

Tel: 4120 6582
Asbjørn Juel Andersen

 

E-mail

Besøgsadresse:
Ny Vestergade 10
1220 København K