Salg og ydelser

Statens konferenceaftale

Nationalmuseet, Frilandsmuseet/Brede Værk og Christians IV's Bryghus indgår i statens indkøbsaftale vedrørende konferencefaciliteter. Nationalmuseets mødecenter varetager udlejning af lokaler i alle 3 lokationer. Vores kolleger på Kronborg er også med på statsaftalen og her afholdes møder og slotsmiddage for 40 deltagere eller flere.

Statslige institutioner har adgang til at benytte sig af statslig egenproduktion (in-house leverancer) og dermed er der mulighed for at bestille alle typer af møder og konferencer på statsejede museer.

Vi tilbyder mødepakker til dagsarrangementer men vi skræddersyr selvfølgelig også menuer for jer hvis I kun skal bruge et lokale et par timer eller kombinere det med en middag eller reception.

Prisen for mødepakker i 2019 er kr. 345,- + moms for forplejningen og kr. 400,- (momsfrit) for lokalet.  Vi yder kr. 50,- rabat på lokaleleje til kunder på statsaftalen. Der er ingen minimumsantal gæster på Nationalmuseet, og vi har lokaler i alle størrelser op til 350 personer.

Kontakt os for et tilbud på et Nationalmuseet mange lokationer

På FrilandsmuseetBrede VærkChristian IV's Bryghus  og Tøjhusmuseet er det desuden tilladt at medbringe egen forplejning.

Nationalmuseets Mødecenter

Tel: 4120 6839
Dorthe C. Petersen

Tel: 4120 6841
Marie Meldgaard Clausen

Tel: 4120 6654
Nicklas Løvén

E-mail

Besøgsadresse:
Ny Vestergade 10, 1221 København K

Del denne side