Salg og ydelser

Bryllup på Nationalmuseet

Hold jeres bryllup i Københavns mest usædvanlige og anderledes festlokaler og lad jeres historie blive en del af vores. Nationalmuseet elsker fester, og bryllupsfester er de bedste! 

Vi kan servere velkomstdrink i den smukke Runehallen eller Palæhaven - alt efter vejret. Middagen serveres i den smukke og historiske Festsalen, og efter middagen er der bar og dans i Glassalen, som har direkte adgang til en hyggelig gårdhave. Og skal I underholde jeres gæster, mens I bliver fotograferet, så vil vi foreslå enten en kanalrundfart, som slutter i Frederiksholms Kanal lige udenfor museet, eller at gæsterne kommer før jer og vi åbner en af museets udstillinger for dem. Det er ganske gratis at besøge en udstilling i forbindelse med en bryllupsfest.

En bryllupspakke på Nationalmuseets koster fra kr. 1.950 kr.

Pakken indeholder:

Velkomstdrink & snacks

3-retters middag

Vinmenu, isvand, øl, moste ad libitum

Kaffe & the

Fri bar efter endt middag inkl. longdrinks i 3 timer

Natmad

Projektleder i 5 timer

Lokaleleje

Service og møbler

Rengøring

Opsynspersonale

Det er kun i begrænset omfang muligt at medbringe egen forplejning - fx bryllupskage - og kun efter aftale med museet.

Kontakt Konferencer og Events for et fyldestgørende tilbud og kom endelig forbi en dag og se, hvordan vi gør jeres livs største dag til en bryllupsfest med historie både I og jeres gæster husker!

Det er desuden muligt at blive viet i Festsalen, Palæhaven eller på Christian IV's Bryghus der ligger lige på den anden side af Frederiksholms Kanal.

Nationalmuseets Mødecenter

Tel: 4120 6841
Marie Meldgaard Clausen

Tel: 4120 6839
Dorthe C. Petersen

Tel: 4120 6654
Nicklas Løvén

E-mail

Besøgsadresse: 
Ny Vestergade 10, 1220 København K

Del denne side