Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Lokaleudlejning på Krigsmuseet

Uanset om det skal være festligt eller fagligt, kan Krigsmuseet skabe en enestående historisk ramme om dit arrangement.

Til festlige lejligheder kan du leje Kanonhallen og dermed komme til at spise i Christian 4.'s gamle tøjhus fra 1604.

Det er også muligt at leje museets fantastiske gård, der er kendt fra de store arrangementer i efterårsferien, til udendørs arrangementer sammen med Søren Kirkegaards Plads, der vender mod havnen.

Med sin centrale beliggenhed mellem Christiansborg og Det Kongelige Bibliotek er Krigsmuseet en unik oase på Slotsholmen. Den 160 meter lange bygning blev opført af Christian 4. i årene 1598 til 1604 og har fra begyndelsen været brugt til opbevaring af våben og krigstøj. Den historie fortsætter i dag, hvor vi selvfølgelig tilbyder omvisninger i museets samlinger og tilbyder forplejning med historisk tema. Museet udlejes eksklusivt til ét selskab af gangen, så I vil få hele Tøjhuset for jer selv uanset deltagerantal.

Der er plads til maksimalt 150 gæster til middag.


Lokaleadministrationen på Krigsmuseet administreres af Nationalmuseets mødecenter - kontakt os på tlf. 4120 6839 / 4120 6841/4120 6840 eller på bookingcenter(a)natmus.dk

Bemærk, at det er muligt selv at medbringe forplejning på Krigsmuseet. Vi anbefaler dog gerne samarbejdspartnere der er vant til at arbejde i en bygning uden køkkenfaciliteter.

Arrangementer på Tøjhuset foregår i museets udstilling af kanoner og der bedes derfor tages hensyn til de udstillede genstande.

Lokaler på Krigsmuseet
Krigsmuseets stueetage også kaldet Kanonhallen
Historisk middag
Gallamiddag i Kanonhallen på Krigsmuseet

Kontakt Nationalmuseets mødecenter

Tel: 41206976
Bookingcenteret

Tel: 4120 6555
Danni Rune

Tel: 4120 6582
Asbjørn Juel Andersen

Tel: 41206824
Maria Lind Nielsen

E-mail


Følg mødecenteret på Facebook