Kan du ikke se denne HTML mail? Klik her
 
 
 
 
Nationalmuseet - Aktiviteter31 oktober 2013
 
 
 

De dødes sjæle kommer på besøg! Oplev Día de Muertos - De dødes dag.
2. November 2013 kl. 18-22. Døden bliver sjældent betragtet som noget festligt på de nordiske breddegrader, men tager man til Latinamerika og Mexico, er det en helt anden sag. Kom til De Dødes Dag - Día de Muertos på Nationalmuseet. Skeletter på den virkelig hyggelige måde. 
I dagens anledning åbner vi også dørene for en mindre særudstilling om Dia de Muertos.

 
 

Bliv pyntet som en viking og få din egen vikingetatovering. Eller skriv dit navn med beskyttende runer på en halskæde med torshammer og glasperler. Og så af sted på vikingeeventyr.


Det spøger på Frilandsmuseet
På Frilandsmuseet er der længe blevet hvisket om overnaturlige oplevelser, som både gæster og vagter har haft ude i de gamle huse. Kom tæt på de hjemsøgte steder på vores spøgelsesture rundt på det store lukkede museum - det er ikke for sarte sjæle! 28. okt. til 10. nov.

 

Hold en anderledes børnefødselsdag
Som noget nyt kan du nu fejre børnefødselsdag på Nationalmuseet.
Prøv rokoko-dragter, hør om ægyptiske mumier, om børns lege i gamle dage eller om vikinger. Bestil en rundvisning efter eget ønske. Hvis I har specielle ønsker, kan det sikkert arrangeres.

 
 
  
 
 
 
 
 
Nationalmuseet
Prinsens Palæ
Ny Vestergade 10
DK-1471 København K
Tel. +45 3313 4411 (telefontid: man-tors 10-16, fre 10-15)
Web: natmus.dk
HOOK op med os:
 
 
 
 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via af vores hjemmeside. Hvis du ikke længere ønsker at modtage flere nyhedsbreve kan du  afmelde dig her