Praktiske Informationer

Tilmelding

Ansøgningsfristen er i år d. 20. februar. Det vil ikke være muligt at tilmelde sig efterfølgende. Tilmeldingen foregår via museets hjemmeside.
Alle får svar senest d. 15. marts.
Bemærk ! Der er to tilmeldingsskemaer.
    

1.    Et ansøgningsskema for vikinger som ønsker at bo på markedspladsen, med deres boder, telte m.m. Man tilmelder sig med en kontaktperson pr. gruppe.
    

2.    Et andet tilmeldingsskema for folk, som ønsker at være en del af aktiviteterne i ”Slagløse” (museets vikingelandsby). Her er det individuel tilmelding.

 

Bemærk! Museets arealer og ressourcer kan kun rumme omkring 1000 vikinger. Derfor kan det blive nødvendigt, at vi lukker tilmeldingen tidligere. Vi oplyser løbende om antallet af tilmeldte på Facebook og via Nyhedsmails, som også lægges her på hjemmesiden.


Hunde.
Hunde er velkommen, så længe den er under kontrol.  Overvej om den kan klare ugens stressniveau med 10 000 gæster på pladsen. I 2013 modtog museet alt for mange klager fra både publikum og andre vikinger over hunde og heste. Hunde må ikke være i løbetid. Husk at fjerne alle efterladenskaber med det samme.  Alle hunde skal føres i snor.

Del denne side