Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Vikingefestival

Vikingefestival 2020

Trelleborg vikingefestival 2020 aflyses.


Det er med stor beklagelse, at vi må meddele, at vi er nødt til at aflyse årets største højdepunkt; Trelleborg Vikingefestival.

Pga. Covid-19 pandemien og udmeldingerne fra Statsministeriet om restriktioner i forbindelse med genåbning af Danmark, er det ikke realistisk at gennemføre så stort et arrangement.

Vi ser meget frem til, at se jer alle på Trelleborg i sommer og senest til Trelleborg Vikingefestival 2021.

 

Vikingemarked på Trelleborg 2020 er aflyst

Vikingemarked på Trelleborg 2020 er aflyst

 

Vikingefestivalen 2021 løber af stablen fra d. 17. til d.25. juli. Vi glæder os til at se dig og din familie.

Mød over 1000 vikinger på Harald Blåtands gamle ringborg Trelleborg, der ligger smukt ved Tude Å lidt vest for Slagelse.

Over 10.000 gæster besøger årligt Danmarks største vikingemarkedsplads med ca. 60 vikingeboder. Her kan du opleve det smukke håndværk, se smedens fantastiske håndelag og følge træarbejdet i huggehuset.

Museet tilbyder et rigt program for alle aldre, fra rovfugle på jagt, krigere der træner, håndværkere der arbejder, gratis rundvisning, fortælleteater og havevandring i Frejs urtegård.

 

Bemærk , at der i forbindelse med vikingefestivalen opkræves entré.

Aktiviteter for børn

Hver dag fra 10.00-16.00 I vikingelandsbyen Slagløse vil der ugen igennem være aktiviteter for børn og voksne. foregår i vikingelandsbyen Slagløse fra 10.00 til 16.00. Skyd med vikingebuer, bag dine egne fladbrød over bålet, støb et vikingesmykke og meget mere.
Du kan købe aktivitetsmønter á 20 kroner i museets indgang.

Det store slag om Trelleborg


Se vikingerne kæmpe. Torsdag til søndagudkæmpes et stort vikingeslag foran Trelleborgs volde. 200 vikingekrigere tørner sammen for at sende hinanden til Valhal. Se Harald Blåtands vikingekrigere kæmpe mod hans egen søn; Svend Tveskægs oprørshær.