Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Tag kulturbussen til Trelleborg

Tag kulturbussen til Trelleborg

Book Kulturbussen. Tryk her.

 

Kulturbussen kører til Trelleborg


Midt- og Vestsjællandske museer og læringscentre bugner af undervisningstilbud til skoleelever. Ofte har det været en udfordring for skolerne at komme frem til de gode tilbud. Nu sørger Kulturbussen for, at videbegærlige klasser kan komme rundt i regionen.

Bemærk! I forbindelse med Covid19 skal alle over 12 år skal bære mundbind i Kulturbussen. Det gælder således for alle lærere, og for elever over 12 år.

Kulturbussen kan kun benyttes i forbindelse med undervisningstilbud på destinationerne.

Kulturbussen kører i 2018-19 skolebørn til endnu flere destinationer i Midt- og Vestsjælland takket være kommunale og kulturregionale midler og en donation fra Sparekassen Sjælland Fonden.

Nye destinationer
Der er rigtig mange undervisningsforløb at vælge imellem. Vælg mellem besøg der handler om; Kunst, kulturhistorie, naturfag, stjernebilleder eller vikingetid.

Du kan vælge mellem flg. destinationer;

Vikingeborgen Trelleborg
Andelslandsbyen Nyvang
Brorfelde Observatorium
Formidlingscenteret Fugledegård
Sagnlandet Lejre
Sorø Kunstmuseum
Museum Vestsjælland;
Flakkebjerg Skolemuseum
Holbæk Museum
Kalundborg Museum
Odsherred Kunstmuseum
Odsherred Museum
Ringsted Museum
Slagelse Museum
Sorø Museum

Hvem kan køre med?
Elever fra grundskoler i Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Ringsted, Slagelse, Sorø og Lejre kommuner kan benytte tilbuddet.

 

Vælg destination og undervisningstilbud hurtigst muligt!
Hver kommune får tildelt et antal klip, som bliver fordelt efter først-til-mølle princippet mellem skolerne, så bestil for et besøg snarest.

Hvis kulturbussen er optaget?
Det er også muligt at kontakte Movias bus 439, som kører fra Slagelse station til Trelleborg. Er du en gruppe der ønsker afgang på bussens almindelige tider, er det muligt at kontakte Movia, der kan sætte en ekstra bus ind.
Det er også muligt at få en fordelagtig pris fra Slagelse st. til Trelleborg, hvornår du ønsker.. Kontakt 70 20 17 47
Muligheder for stop undervejs.
Bussen kan kun benyttes sammen med et undervisningsforløb tilrettelagt af de deltagende kulturinstitutioner. Det er stadig muligt at foretage ekstra stops på vej til eller fra undervisningsforløbet, hvis man f.eks. vil se nærmere på et kulturminde eller et særligt landskab, en by eller et område.

Undervisningstilbud
Der findes beskrivelser af alle de mange undervisningsforløb, der er at vælge imellem på destinationernes hjemmesider. Forløbet + Kulturbus bookes på Kulturbus.dk.

Få mere at vide
Museum Vestsjælland har netop startet et nyhedsbrev for lærere, hvor også alle gode oplysninger om Kulturbussen vil blive offentliggjort. For at få nyhedsbrevet skal man tilmelde sig på Undervisnings-siden på vestmuseum.dk.

Kontakt Trelleborg booking

Tlf: + 45 41 20 63 93
trelleborg-booking@natmus.dk

eller


Marlene Kramm
Undervisnings- og Udviklingsansvarlig, Skoletjenesten
Tlf. +45 41 37 92 53
mar@vestmuseum.dk