Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Rundvisninger

Book rundvisninger på Krigsmuseet

I har som gruppe på Krigsmuseet mulighed for at booke en skræddersyet rundvisning for op til 30 personer. Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

Hvis I kommer en større gruppe og vil se museet på egen hånd, anbefaler vi, at I booker tid på forhånd. Så er I sikre på, der er plads, samt at I og de øvrige gæster får den bedste museumsoplevelse.

Mail: krigsmuseet@natmus.dk

Tlf.: 41 20 60 80

Få en introduktion til Krigsmuseet og Danmarks krigshistorie

Få en introduktion til Krigsmuseet

Tag med på en rejse gennem Krigsmuseets højdepunkter, og kom helt tæt på Danmarks krige gennem tiden – se bl.a. et itusprængt Eagle IV-køretøj fra Afghanistan og en granat fra Københavns bombardement.

Tag på en rundvisning om krigen i Afghanistan og kom med til en soldaterlejr i den afghanske ørken

Kom helt tæt på krigen i Afghanistan

Mærk stemningen i en dansk soldaterlejr i Afghanistan, og bliv klogere på, hvordan det egentlig er at være udsendt til et af verdens farligste brændpunkter. På rundvisningen hører du også om, hvordan krigen i Afghanistan har påvirket afghanerne.

Kom på rundtur i Kongens gamle krigshavn

Kom på rundtur i Kongens gamle krigshavn

Tag med på en rundvisning rundt i Christian 4.s gamle krigshavn, som Kongen lod opføre for at nedkæmpe den svenske arvefjende. På rundvisningen skal du høre om de mange krige, vi udkæmpede mod vores svenske nabo i 1600- og 1700-tallet.

Bliv klogere på livet som soldat igennem tiden i vores rundvisning Kampens Hede

Lær hvordan det har været at være soldat

Kom på en rundvisning i, hvordan det har været at være soldat gennem historien – dyk ned i specifikke slag og forskellige våben gennem tiden og bliv klogere på, hvordan soldater har kæmpet og levet.

Dyk ned i 21 danske krige siden 1500-tallet

Dyk ned i 21 danske krige siden 1500-tallet

Tag med på en spændende tur gennem Danmarks krige fra 1500-tallet og frem til i dag. Bliv klogere på Christian 4.’s nederlag og på hvorfor, Danmark egentlig måtte afstå hele flåden til England – og på de mange andre krig, vi har deltaget i.

Kom med på en rundvisning og blive klogere på Danmarks flåde fra 1500-tallet og frem til i dag

Tag med til søs med Danmarks flåde

Bestil en rundvisning i vores udstilling Danmarks Flåde, og hør om livet til søs i krig og fred fra flådens oprettelse i begyndelsen af 1500-tallet til i dag. Du hører både om berømte søslag, søkrigstaktik og barske afstraffelsesmetoder.

BANG! - en rundvisning i børnehøjde

BANG! - en rundvisning i børnehøjde

Kom med danske soldater i krig på Krigsmuseets rundvisning i børnehøjde. Børnene hører om soldaterlivet fra 1864 til i dag, og om hvem de danske soldater har kæmpet imod gennem historien, og hvordan det har været at være soldat.

Løbende rundvisninger og events

Løbende rundvisninger og events

Hvis du vil gå med på en af vores løbende rundvisninger eller købe billet til et event, så skal du kigge under 'Det sker' her på siden. Du kan også klikke på billedet herover.