Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Book rundvisninger på Krigsmuseet

OBS: Grundet det nuværende COVID-19 forsamlingsforbud må grupperne pt max være på 25 personer samt en rundviser.

Ellers har I som gruppe på Krigsmuseet normalt mulighed for at booke en skræddersyet rundvisning for op til 30 personer. Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

Hvis I kommer en større gruppe og vil se museet på egen hånd, anbefaler vi, at I booker tid på forhånd. Så er I sikre på, der er plads, samt at I og de øvrige gæster får den bedste museumsoplevelse.

Mail: krigsmuseet@natmus.dk

Tlf.: 41 20 60 80

Krigsmuseet – en introduktion

Krigsmuseet – en introduktion

Tag med på en rejse gennem Krigsmuseets højdepunkter, og kom helt tæt på Danmarks krige gennem tiden – se bl.a. et itusprængt Eagle IV-køretøj fra Afghanistan og en granat fra Københavns bombardement.

Den Fjerne Krig

Den Fjerne Krig

Mærk stemningen i en dansk soldaterlejr i Afghanistan. Rundvisningen giver dig mulighed for at opleve krigen set gennem udsendte danske soldaters øjne. Udstillingen er bygget op af autentiske genstande hentet hjem fra Afghanistan.

Københavns krigshavn

Københavns krigshavn

Tag med på en rundvisning rundt i Christian 4.s gamle krigshavn, som Kongen lod opføre for at nedkæmpe den svenske arvefjende. På rundvisningen skal du høre om de mange krige, vi udkæmpede mod vores svenske nabo i 1600- og 1700-tallet.

BANG! - en rundvisning i børnehøjde

BANG! - en rundvisning i børnehøjde

Kom med danske soldater i krig på Krigsmuseets rundvisning i børnehøjde. Børnene hører om soldaterlivet fra 1864 til i dag, og om hvem de danske soldater har kæmpet imod gennem historien.

Danmarks Krige

Danmarks Krige

Book en rundvisning og tag med på en spændende tur gennem Danmarks krige fra år 1500 til i dag. En engageret og dygtig rundviser fortæller om velkendte krige som Første og Anden Verdenskrig, men også om mindre kendte krige som Tyttebærkrigen i 1788.

Danmarks Flåde

Danmarks Flåde

Bestil en rundvisning i vores udstilling Danmarks Flåde, og hør om livet til søs i krig og fred fra flådens oprettelse i begyndelsen af 1500-tallet til i dag. Du hører både om berømte søslag, søkrigstaktik og barske afstraffelsesmetoder.

Rundvisning i Hangar 46

Rundvisning i Hangar 46

Besøg Hangar 46 på Flyvestation Værløse; et magasin med tungt militært udstyr fra 1950 og frem. Her kan du komme helt tæt på en Leopard-kampvogn, pansrede mandskabsvogne, Nike-missiler, haubitser, jeeps og Nimbus-motorcykler.

Løbende rundvisninger og events

Løbende rundvisninger og events

Hvis du vil gå med på en af vores løbende rundvisninger eller købe billet til et event, så skal du kigge under 'Det sker' her på siden. Du kan også klikke på billedet herover.