Book rundvisninger på Krigsmuseet

På Krigsmuseet har I som gruppe mulighed for at booke en skræddersyet rundvisning for op til 30 personer. Læs mere om de forskellige muligheder herunder. 

Rundvisning i Krigsmuseets Highlights

Tag med på en rejse gennem Krigsmuseets højdepunkter, og kom helt tæt på Danmarks krige de sidste 500 år – bl.a. et itusprængt Eagle IV-køretøj fra Afghanistan og en granat fra Københavns bombardement.

Rundvisning i Den Fjerne Krig

Mærk stemningen i en dansk soldaterlejr i Afghanistan. Rundvisningen giver dig mulighed for at opleve krigen set gennem udsendte danske soldaters øjne. Udstillingen er bygget op af autentiske genstande hentet hjem fra Afghanistan.

En rundtur i Københavns krigshavn

Tag med på en rundvisning om Christian 4.s krigshavn, som Kongen lod opføre for at nedkæmpe den svenske arvefjende. På rundvisningen skal du høre om svenskekrigene i 1600- og 1700-tallet.

Rundvisning for børn om livet som soldat

Kom med danske soldater i krig gennem historien på Krigsmuseets rundvisning i børnehøjde. Børnene hører om soldaterlivet fra 1864 til i dag og hører om, hvem de danske soldater har kæmpet imod gennem historien.

Rundvisning i Danmarks Krige

Book en rundvisning og tag med på en spændende tur gennem Danmarks krige fra år 1500 til i dag. En engageret og dygtig rundviser fortæller om velkendte krige som Første og Anden Verdenskrig, men også om mindre kendte krige som Tyttebærkrigen i 1788.

Rundvisning i Danmarks Flåde

Bestil en rundvisning i vores udstilling Danmarks Flåde, og hør om livet til søs i krig og fred fra flådens oprettelse i begyndelsen af 1500-tallet til i dag. Du hører både om berømte søslag, søkrigstaktik og barske afstraffelsesmetoder.

Rundvisning i Hangar 46

Besøg Hangar 46 på Flyvestation Værløse; et magasin med tungt militært udstyr fra 1950 og frem. Her kan du komme helt tæt på en Leopard-kampvogn, pansrede mandskabsvogne, Nike-missiler, haubitser, jeeps og Nimbus-motorcykler.

Løbende rundvisninger og events

Hvis du vil gå med på en af vores løbende rundvisninger eller købe billet til et event, så skal du kigge under 'Det sker' her på siden. Du kan også klikke på billedet herover. 

Del denne side