Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
I efterårsferien bliver Krigsmuseet omdannet til spionskole for børn

Kom i lære som spion i efterårsferien

Den Kolde Krig raser, og Danmark har brug for spioner, der skal sendes dybt ind i Sovjetunionen.

Den danske efterretningstjeneste mangler dygtige spioner, der kan infiltrere det sovjetiske samfund og skaffe vigtige informationer, som skal bruges i forsvaret mod Warszawapagten. Har du, hvad der skal til for at blive spion?

I efterårsferien er der spionskole for børn på Krigsmuseet i København. Børnene skal igennem syv poster, inden de er klar til at arbejde undercover i Sovjetunionen. De skal ind bag fjendens linjer og snige sig forbi patruljerende soldater, de skal finde en hemmelig militærbase på et kæmpestort satellitbillede, og de skal fotografere russiske spioner, der har infiltreret Krigsmuseet.

Deltagerne i spionskolen kommer også til skydetræning med Nerf guns (som skyder med ufarlige skumpatroner), og de får lov til at holde vaskeægte våben fra Den Kolde Krig, som er hentet frem fra Krigsmuseets magasiner (og som ikke længere er funktionsdygtige).

Billetten til spionskolen giver også adgang til alle Krigsmuseets udstillinger, hvor børn og voksne kan opleve livet som dansk soldat i Afghanistan, gå på opdagelse i historierne om Danmarks krige og udforske livet til søs i udstillingen om den danske flåde.

Praktisk information

Hvor: Krigsmuseet, Tøjhusgade 3, 1220 København K
Hvornår: Spionskolens åbningstider: 12-16. oktober 2020 kl. 10.15-13.15 (sidste start kl. 12.15). Museet er åben alle dage fra 10-17.

Grundet COVID-19 foranstaltninger bliver gæsterne lukket ind 20 personer ad gangen hvert kvarter. Det er for at undgå kø og for mange mennesker på samme sted.

Barn: DKK 60 (inkluderer spionpas med opgaver)
Voksen: DKK 80
En voksen + et barn: DKK 130
Børn under 3 år er gratis

Arrangementet anbefales til familier med børn i alderen 6-10 år. Børn skal være i følgeskab med en voksen.