Book rundvisninger på Krigsmuseet

På Krigsmuseet har du mulighed for at booke en rundvisning for op til 30 personer. En rundvisning koster 800 kr. for en time plus entré og skal bookes med min. 7 dages varsel. Der kommer et tillæg på 150 kr. ved rundvisning hhv. på engelsk, i weekender, på helligdage og efter kl. 17. Læs mere om vores rundvisninger herunder. Hvis du som alm. besøgende er på udkig efter en åben omvisning, skal du kigge under menupunktet 'Det sker'.

Rundvisning i Krigsmuseets Highlights

Tag med på en rejse gennem Krigsmuseets højdepunkter, og kom helt tæt på Danmarks krige de sidste 500 år – bl.a. et itusprængt Eagle IV-køretøj fra Afghanistan og en granat fra Københavns bombardement.

Rundvisning i Den Fjerne Krig

Mærk stemningen i en dansk soldaterlejr i Afghanistan. Rundvisningen giver dig mulighed for at opleve krigen set gennem udsendte danske soldaters øjne. Udstillingen er bygget op af autentiske genstande hentet hjem fra Afghanistan.

Rundvisning for børn om livet som soldat

Kom med danske soldater i krig gennem historien på Krigsmuseets rundvisning i børnehøjde. Børnene hører om soldaterlivet fra 1864 til i dag og hører om, hvem de danske soldater har kæmpet imod gennem historien.

Rundvisning i Skibene på Holmen

Gå ombord på flådens skibe fra Den Kolde Krig. Træd ind i det trange, dybe indre på Danmarks sidste ubåd SÆLEN, gå ombord på den tungt armerede torpedomissilbåd SEHESTED, og stig til tops i Holmens historiske mastekran.

Rundvisning i Danmarks Krige

Book en rundvisning og tag med på en spændende tur gennem Danmarks krige fra år 1500 til i dag. En engageret og dygtig rundviser fortæller om velkendte krige som Første og Anden Verdenskrig, men også om mindre kendte krige som Tyttebærkrigen i 1788.

Rundvisning i Danmarks Flåde

Bestil en rundvisning i vores udstilling Danmarks Flåde, og hør om livet til søs i krig og fred fra flådens oprettelse i begyndelsen af 1500-tallet til i dag. Du hører både om berømte søslag, søkrigstaktik og barske afstraffelsesmetoder.

På udkig efter en åben rundvisning?

Hvis du vil gå med på en åben rundvisning som almindelig besøgende, så skal du kigge under 'Det sker' her på siden. Du kan også klikke på billedet herover. Vi opdaterer løbende vores rundvisningstilbud.

Del denne side