Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Åbningstider og priser

Krigsmuseet

På Krigsmuseet kommer du helt tæt på Danmarks krige. Rejs med en ung dansk soldat til det krigshærgede Afghanistan, gå på opdagelse blandt modellerne af historiske krigsskibe fra den danske flåde, udforsk historierne om 21 danske krige de sidste 500 år og se nærmere på vores skatkammer, der rummer enestående krigsklenodier fra hele verden.

Mens vi venter på at Krigsmuseet åbner igen

Mens vi venter på at Krigsmuseet åbner igen

Krigsmuseet følger myndighedernes anvisninger og holder lukket fra 12. marts til og med 13. april. Perioden kan blive forlænget. Indtil da, kan du benytte dig af vores online ressourcer og følge os på Facebook.

 

Besøg os

Besøg os

Hvad koster det at komme ind? Har I åbent 1. januar? Må jeg tage madpakke med til mine børn? Få svar på dine spørgsmål her.

Udstillinger

Udstillinger

Gå på opdagelse i vores udstillinger Den Fjerne Krig, Danmarks Krige, Danmarks Flåde, Krigsmuseets Skatkammer og Kanonhallen.

Book grupperundvisning

Book grupperundvisning

Skal vi vise dig rundt? Hør om museets highlights, bliv klogere på den danske flåde, eller tag en tur med de udsendte danske soldater til Afghanistan.

Aktiviteter og events

Aktiviteter og events

Krigsmuseet har arrangementer året rundt. Der er familieaktiviteter i skoleferierne og Fad & Foredrag for de voksne.

Undervisning

Undervisning

Via en eksperimenterende tilgang til læring tilbyder vi undervisningsforløb, hvor museets forskning bliver gjort nærværende gennem dialog og involvering.

Museumsbutikken

Museumsbutikken

Besøg vores museumsbutik, hvor du kan købe bøger, kataloger, samlesæt, legetøj og meget mere. Du kan også købe en flaske vand og lidt sødt til ganen.

Åbningstider og priser

Krigsmuseet er midlertidigt lukket

Nationalmuseet og dets besøgssteder er lukket fra den 12. marts til og med den 13. april. Vi følger myndighedernes anvisninger i forhold til Coronavirus.

Voksen DKK 80
Voksen sammen med et barn DKK 70
Børn under 18 år gratis
Årskort DKK 175

Køb entrébillet online