Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
1 af 6
ChevronrightChevronrightChevronrightChevronright

Velkommen til Kongernes Jelling

Åbningstider og priser

Besøg og Covid19

Vi overholder alle myndighedernes retningslinier for genåbning, så husk dokumentation for negativ test (max. 72 timer gammel) eller vaccinationsbevis og ID eller det nye coronapas for alle fyldt 16 år.

Mangler du en test, er der mulighed for en kviktest ved Jelling Bibliotek i Byens Hus, kun 2 minutters gang fra Kongernes Jelling, fredage mellem 10 og 18. Andre teststeder i kommunen kan du se her

Vil du besøge med en skoleklasse eller en anden gruppe, skal du aftale besøget først.

Kongernes Jelling

Sommerens aktiviteter

Her I sommer har vi både nye og kendte rundvisninger for børn og familier. Du kan finde alle sommerens rundvisninger og købe dine billetter hjemmefra. Se mere her.

Kommer I som en større gruppe, kan I stadig bestille rundvisning på 41 20 63 33.

Kongernes Jelling

Monumentområdet

Ude på området ligger de to høje og mellem den står de to runesten, der beretter om kongernes magt. I landskabet er skibssætningen og palisadeforløbet markeret. Her er der masser af plads at boltre sig på, og der er mange borde og bænke.

Kongernes Jelling

Café

Hold pause i vores lille café. Tag en kop kaffe eller en sandwich. Kommer i en flok, kan I forudbestille fra vores menukort.

Kongernes Jelling

Møde, konference eller ???

Skal du brug et lokale i et par timer, eller skal du afvikle et dagsmøde med forplejning? Ring 41206333 (hverdage 10-13) og hør om mulighederne.

Kongernes Jelling

Verdensarv og UNESCO

Oven på 2. verdenskrigs ødelæggelser besluttede FN at gøre en indsats for at bevare kulturarv. Det førte til det, vi i dag kender som UNESCO's Verdensarvsliste.

Kongernes Jelling

Gemt, ofret eller tabt?

Igen i år er Kongernes Jelling vært for årets udstilling. Vi tager udgangspunkt i spørgsmålet: "Er denne genstand blev gemt, er den ofret eller simpelthen tabt?"

Kongernes Jelling

Oplevelsescenter

På museet Kongernes Jelling fortæller vi historierne om vikingetiden, kongerne og deres byggerier, trosskiftet og Danmark. Det gør vi i en moderne interaktiv udstilling med plads til undersøgelser og forundring.

Kongernes Jelling

Rundvisninger og foredrag

Et besøg i Kongernes Jelling byder på mange forskellige muligheder. Vi tilbyder et bredt udvalg af formidlingsaktiviteter tilpasset forskellige grupper.

Kongernes Jelling

Butik

I vores butik finder du et stort udvalg af souvenirs, kopier af vikingesmykker, bøger, spil og t-shirts. Det er også her, du kan købe en is eller en flaske vand.

Kongernes Jelling

Særligt lige nu

Hvad sker der ellers i huset?

Åbningstider og priser

10 - 17, mandag - søndag

Onsdag åbent til 20

Gratis adgang