Udfører en søgningSøg
Rundvisning og foredrag
Rundvisning og foredrag

Rundvisning og foredrag

Få mere ud af jeres besøg bestil en rundvisningeller et foredrag om Frøslevlejrens historie 1944-45 og få et inblik i den periode, hvor lejren husede det tyske sikkerhedspolitis fanger i Danmark. Hør bl.a. om deres dagligdag i lejren, fangeselvstyret og den konstante trussel om deportation, der kom til at hænge som en sort sky over lejren.

Læs mere om Frøslevlejrens historie

Rundvisninger foregår i de to originale bygninger hovedvagttårnet og barak H4. Her fortæller rundviseren historien om fangernes ophold i lejren, ved hjælp af originale lydoptagelser, film og genstande. Varighed: 1½ time. Pladskapacitet: Maksimum 20 personer pr. rundvisning. Er ikke egnede til grupper, der er gangbesværede.

Foredrag foregår i vores foredragssal med inddragelse af historiske fotos og originale genstande. Varighed: 1 time. Pladskapacitet: Op til 70 personer.

Efter endt rundvisning/foredrag bør der afsættes tid til at bese udstillingerne på egen hånd.

Rundvisninger og foredrag er bedst egnet fra 12 år.

 

Det er også muligt at bestille et foredrag om Fårhuslejrens historie 1945-49, hvor lejrens fungerede som interneringslejr og senere som statslig straffelejr for landssvigere.
(Forudgående kendskab til kapitulationen i Danmark anbefales).

Læs mere om Fårhuslejrens historie

 

Priser på rundvisninger og foredrag: fra 550 kr. + entré.

+ tillæg ved:

  • uden for museets åbningstid: fra 700 kr.
  • i weekender, helligdage og aftener: fra 100 kr.
  • på tysk: fra 100 kr.

Ved forespørgsel og bestilling: Skriv til postfroeslevlejren@natmus.dk eller kontakt museet på +45 41206053. Oplys om navn, antal personer og hvilket tidspunkt der ønskes rundvisning eller foredrag på.

Bestillingen er først endelig godkendt ved modtagelse af en skriftligt bekræftelse.