Vis indtastningsfelt til søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Undervisning

Vil du vide mere om det levede liv, som det har formet sig gennem 300 år, prøve at karte, lave mad på brændekomfuret eller møde spændende skæbner og høre historier fortalt gennem teater eller omvisninger, vil du smage på og røre ved fortiden, så kom ud på Frilandsmuseet, og få en helt særlig oplevelse af tid og rum.

OBS! VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT FRILANDSMUSEET LUKKER EFTER EFTERÅRSFERIEN OG FØRST ÅBNER IGEN PÅSKEN 2020. 

TEATER FOR SKOLER PÅ FRILANDSMUSEET

I efteråret tilbyder Frilandsmuseet 2 teaterforestillinger for skoleklasser. Først kan man møde Orla Frøsnapper, den lille bølle, og alle de andre børn. Det sker i Bernhard Olsen Teatret på Frilandsmuseet fra den 27. august til den 6. oktober. 

Flere oplysninger og billetter kan findes her.

UNDERVISNING PÅ FRILANDSMUSEET

Undervisningen på Frilandsmuseet følger museets sæson, fra den 1. maj til sidste søndag i efterårsferien. Vi følger også årets ganghvad enten det handler om forår eller høst, eller om julens mange fortællinger. Museet rummer helt særlige muligheder for at komme tæt på fortiden, når man står på de toppede brosten eller må dukke hovedet f.or at komme ind i de lavloftede stuer.

Hvis man tør, har vi et helt særligt forløb om de mange overnaturlige væsner, som befolkede museet dengang, så aftenerne var lang og mørke, og der blev fortalt historier. Man kan læse mere om forløbet her

På Frilandsmuseet kan undervisningen bestå i et helt traditionelt forløb, enten i form af en omvisning eller et besøg i Stenstruphuset, hvor der er mulighed for værkstedsaktiviteter. For de lidt ældre elever kan der blive tændt op i brændekomfuret, så de kan tilberede et helt måltid. Og vil man i teatret, er der skoleforestillinger.

Undervisning for 0.-10. klasse kan findes her.

Undervisningsmateriale kan findes her.

Hvis man gerne vil besøge Frilandsmuseet som del af udflugt for en hel skole, er man meget velkommen. Vi kan dog ikke tilbyde aktiviteter for større grupper af elever.

 

Sådan foregår e-bestilling

Du udfylder bestillingsfomularen, helst senest 8 dage før, da vi har op til 5 hverdages ekspeditionstid. Har man ikke EAN-nummer, angives det blot i feltet. Herefter modtager du en bekræftelse på, at du har udfyldt formularen og at vi har modtaget den. Det er dog  ikke den endelige bekræftelse. Den kommer senere med dato, mødested etc.

Det er også muligt at kontakte Frilandsmuseets undervisningscenter via mail.

Luk overlayLuk
Del denne side