Undervisning på Frilandsmuseet

Vil du vide mere om det levede liv, som det har formet sig gennem 300 år, prøve at karte, lave mad ved brændekomfuret eller møde spændende skæbner og høre spændende historier fortalt gennem teater eller omvisninger, Så kom ud på Frilandsmuseet, hvor undervisningen foregår mellem og i huse og gårde, og få en helt særlig oplevelse af tid og rum. 

Undervisningen på Frilandsmuseet følger museets sæson, fra den 2. maj til sidste søndag i efterårsferien. Men vi følger også årets gang, hvad enten det handler om forår og høst, eller om julens mange fortællinger. På omvisninger kan man høre om tidligere tiders tro og overtro, eller få en fornemmelse af gårdenes mange aktiviteter, når man står i de lavloftede stuer eller står på den brolagte gårdsplads. Desuden er der hvert år teaterforstillinger - så hold øje med siden her for sidste nyt!

Igen i år vil der være mulighed for at se forestillingen Et juleeventyr - så hvis man vil i den rette julestemning, så er det nu, man skal bestille! Se mere om forestillingen og bestil billetter til klassen her.

Og husk: 

GRATIS ADGANG FOR ELEVER OG LÆRERE, OGSÅ SELVOM MAN IKKE HAR BESTILT UNDERVISNING!

 

 

 

 

 

Forårets teaterforestilling

HARK OLUF

Frilandsmuseets teater viser fra den 1. maj til den 31. maj teaterstykket om den denske sømand Hark Oluf, som i begyndelsen af 1700-tallet blev taget som slave af algierske pirater, men efter 12 år igen kunne vende hjem til Amrum. Læs mere om stykket og bestil billetter på Frilandsmuseets hjemmeside. Undervisningsmateriale kan findes her.

OBS! Frilandsmuseet har lukket indtil den 1. maj. Det er dog allerede nu muligt at bestille undervisning til både forårs- og efterårssæsonen. 

Del denne side