Undervisning på Frilandsmuseet

Et besøg på Frilandsmuseet fortæller om dagligliv gennem de sidste 300 år for børn og voksne, rig og fattig. Emner som religion og folketro, årets gang på mark og i gård, udviklingen fra landbosamfund over andelstid til den tidlige industrialisering og meget andet.

Rundvisninger, værkstedsundervisning og teater

Du kan vælge at bestille en rundvisning for din klasse, hvor I oplever historien mere konkret i vores huse, gårde og landskaber. Vi har også mange forskellige værkstedsforløb, hvor man prøver f.eks. at karte uld eller kærne smør. Som noget nyt i år foregår de aktiviteter i museets nyeste bygning - det lille hus fra Stenstrup - hvor der kan tændes op i det åbne ildsted og alle møbler i huset må bruges af eleverne. 

Undervisningen på Frilandsmuseet følger museets sæson, fra den 2. maj til sidste søndag i efterårsferien. Der er dog en undtagelse, da vi også tilbyder flere hyggelige og oplysende forløb om julens historie.

Hold øje med siden her, da vi også har særlige teater-forestillinger målrettet skoler flere gange om året. 

Gratis adgang for skoleelever og deres lærere

Vi gør opmærksom på, at der ikke skal betales entré for lærere og skoleelever uanset deres alder. Dette gælder uanset om det er i forbindelse med et bestilt undervisningsforløb, eller om I besøger museet på egen hånd.

OBS! Frilandsmuseet har lukket indtil den 1. maj. Det er dog allerede nu muligt at bestille undervisning til både forårs- og efterårssæsonen. 

Del denne side