Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Retningslinjer

Retningslinjer

Du er i trygge hænder på Frilandsmuseet
På Frilandsmuseet lever vi selvfølgelig op til de nyeste retningslinjer fra sundhedsmyndighederne i forbindelse med COVID-19. Vi er opmærksomme på afstand, sprit og rengøring.

I forhold til de seneste udmeldinger fra regeringen og sundsmyndighederne om særlige forhold i 18 kommuner i Danmark har Nationalmuseet og herunder skærperede regningslinjer på følgende besøgssteder:

· Nationalmuseet
· Frilandsmuseet
· Christiansborg Slot
· Krigsmuseet
· Musikmuseet
· Frihedsmuseet
· Eremitageslottet
· Kongernes Lapidarium

På disse besøgssteder vil vi være ekstra opmærksomme på at hjælpe gæster den rigtige vej rundt på museerne og i vores butikker. Desuden reducerer vi alle arrangementer til maksimalt 50 gæster, så det skærpede forsamlingsforbud kan overholdes. Ved siddende arrangementer kan der dog være plads til flere gæster.

Private arrangementer på museet er omfattet af retningslinjerne for private sammenkomster. Vi holder øje med disse retningslinjer når de bliver opdateret fra myndighedernes side.
Vi glæder os til at se jer til gode oplevelser på vores museer og besøgssteder!

Vi følger myndighedernes retningslinjer
Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for rengøring og forebyggelse af Covid-19. For at sikre afstand vil du blive mødt af afstandsmarkeringer hvor det er nødvendigt, og vi holder selvfølgelig øje med antallet af gæster på området, så der ikke forekommer større forsamlinger. Der vil være mulighed for håndvask og afspritning ved alle toiletter og sprit ved alle ind- og udgange til museet.

Personalet står klar til at guide dig, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Personalet er iført bondekostume, så de er nemme at finde.

Billetter og betaling

Vi anbefaler at du køber din billet online HER for at mindske fysisk kontakt. Biletter og årskort scannes igennem plexiglas-vinduet ved billetkontoret.

Har du ikke mulighed for at købe billet online, kan den købes i vores billetsalg. Betaling ved billetsalg, museumsbutikken og landkiosken fortages så vidt muligt ved kontaktløs betaling. Der er opsat afskærmning ved alle kasser.

Beskyt dig selv og andre
Vi håber, at I vil hjælpe os med at sikre et sikkert museumsbesøg for dig selv, andre gæster og de medarbejdere, du møder på din vej.

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.
  • Host eller nys i dit ærme.
  • Begræns fysisk kontakt.
  • Hold afstand og bed andre tage hensyn.
  • Bliv hjemme, hvis du har sygdomssymptomer, så du ikke udsætter andre for smitte.

Indgang
Frilandsmuseet har to indgange. Den mest populære indgang er ved Kongevejen 100, men du kan også parkere ved I.C. Modewegsvej og bruge museets nordlige indgang hvor der er mindre chance for kø.

Læs mere om coronavirus på coronasmitte.dk