Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Retningslinjer

Retningslinjer

Torsdag den 28. maj slår vi igen dørene op. Og vi glæder os. Vi har indført nye tiltag, der gør dit besøg sikkert og forsvarligt.

Vi følger myndighedernes retningslinjer
Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer for rengøring og forebyggelse af Covid-19. For at sikre afstand vil du blive mødt af afstandsmarkeringer hvor det er nødvendigt, og vi holder selvfølgelig øje med antallet af gæster på området, så der ikke forekommer større forsamlinger. Der vil være mulighed for håndvask og afspritning ved alle toiletter og sprit ved alle ind- og udgange til museet.

Personalet står klar til at guide dig, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Personalet er iført bondekostume, så de er nemme at finde.

Billetter og betaling

Vi anbefaler at du køber din billet online HER for at mindske fysisk kontakt. Biletter og årskort scannes igennem plexiglas-vinduet ved billetkontoret.

Har du ikke mulighed for at købe billet online, kan den købes i vores billetsalg. Betaling ved billetsalg, museumsbutikken og landkiosken fortages så vidt muligt ved kontaktløs betaling. Der er opsat afskærmning ved alle kasser.

Beskyt dig selv og andre
Vi håber, at I vil hjælpe os med at sikre et sikkert museumsbesøg for dig selv, andre gæster og de medarbejdere, du møder på din vej.

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.
  • Host eller nys i dit ærme.
  • Begræns fysisk kontakt.
  • Hold afstand og bed andre tage hensyn.
  • Bliv hjemme, hvis du har sygdomssymptomer, så du ikke udsætter andre for smitte.

Indgang
Frilandsmuseet har to indgange. Den mest populære indgang er ved Kongevejen 100, men du kan også parkere ved I.C. Modewegsvej og bruge museets nordlige indgang hvor der er mindre chance for kø.

Læs mere om coronavirus på coronasmitte.dk