Møde- og festlokalet på museets lille herregård

Lokalet ligger med skøn udsigt til bindingsværk og brolagt gårdsplads. Bag Fjellerup Østergård ligger en romantisk have med roser, stier og broer over vandløb.

Indretning og kapacitet

Lokalet har klassiske Børge Mogensen stole og god plads til opstilling af buffetborde o. lign. Der er plads til 64 personer i bordgrupper á 8 personer. Vi har 16 borde, der måler 80x120 cm. og 2 stk. borde, der måler 80x240 cm. Brug af levende ild i form af rygning, stearin- eller fyrfadslys er ikke tilladt i lokalet.

Køkkenfaciliteter

Her er adgang til et lille tekøkken med kaffemaskine og elkedel, køleskab og opvaskemaskine og et komfur med almindelig ovn. Lokalet har service til 64 personer. Vi gør opmærksom på, at der ikke må benyttes grill (hverken el-, kul- eller gas) på museets område.

Bordopstilling og oppyntning

Lejeren har selv ansvaret for at stille borde og stole op. Hvis der er behov for at pynte op/stille borde op kan der ved  betaling af 500 kr. give adgang indefor museets åbningstid. Hvis lokalelejen finder sted uden for åbningssæsonen, kan man få lov til at stille op seneste hverdag inden arrangementet mellem. kl. 10 og 14. Efter arrangementet skal lokalet efterlades i pæn stand.

Rengøring

Vi beder om, at lokalet fejes, bordene tørres af og skraldet samles i lukkede sække. Den grundige rengøring klarer vi. Seneste sluttidspunkt er kl. 02, hvor alle gæster og personale skal have forladt lokalet.

Musik

Der må gerne spilles musik i lokalet, men da skal vinduer og døre holdes lukkede af hensyn til naboerne.

Stearinlys og rygning

Det er desværre ikke tilladt at have levende ild under nogen former, hverken stearin- eller fyrfadslys. Dette gælder også rygning. Der findes dog en spiseplads i nærheden af lokalet, hvor rygning er tilladt.

 

 

Kontakt

Vi træffes onsdag og torsdag kl. 10-13 på tlf. 41 20 64 11

arrangement@natmus.dk

Mails besvares hurtigst muligt og senest førstkommende onsdag eller torsdag.

Priser

Hverdag: 4 timer 4500 kr., 8 timer 6000 kr.

Weekend/aften: 4 timer 5000 kr., 8 timer 7500 kr.

Leje af projektor og lærred: 250 kr.

OBS! Der er gratis entré i forbindelse med leje af lokaler

Service i lokalet

  • Middagstallerken, lille kagetallerken, dyb tallerken (64 stk. af hver)
  • Vandglas, rødvinsglas, hvidvinsglas (64 stk. af hver)
  • Kniv, gaffel, ske, teske (66 stk. af hver)
  • 10 termokander til kaffe
  • 5 termokander til te
Del denne side