Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Halloween

Halloween

EN (U)HYGGELIG EFTERÅRSFERIE FOR HELE FAMILIEN
11.10. - 18.10.2020

(U)hyggen spreder sig på Frilandsmuseet I efterårsferien vender Halloween tilbage på Frilandsmuseet Det Gamle Danmark, og denne gang er det væsner fra den nordiske folketro, der har overtaget museet.

I efterårsferien har væsner fra den nordiske folketro overtaget Frilandsmuseets landsby, og landsbybeboerne har brug for jeres hjælp til at overvinde trolde, nisser, hekse og huldre. Mød kloge koner, skræmte landsbybeboere, hekse og troldmænd, der vil vise jer, hvordan man laver amuletter, så I kan beskytte jer imod troldtøjet. Men pas på - trolden og nøkken ligger på lur! Der vil også være sjove pauser fra det uhyggelige med trylleri, forhindringsbaner, en sansebane og farlige snacks, såsom giftig candy floss, mugne popcorn og meget, meget mere.

AKTIVITETSKORT

Spar penge på aktiviteterne ved at købe et aktivitetskort online HER eller i museumsbutikken. Uden aktivitetskortet koster aktiviteter 20 kr. pr. person Man vælger selv, om man vil købe kortet eller om man vil betale per aktivitet. Man sparer 50 kr. med et aktivitetskort, hvis man vil prøve alle aktiviteterne. Man må meget gerne dele et kort mellem flere personer. Hvis man ikke bruger alle stemplerne på kortet kan man bruge dem til andre særarrangementer frem til 2020.

OBS! Kortet dækker kun dagsaktiviteter og inkluderer IKKE entre til museet, ponyridning eller hestevognsture. BETALING Vi kan ikke tage imod mobilepay, så husk kreditkort eller kontanter. Det er ikke alle maskiner, der kan tage imod debit-kort.