Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Den sorte død

Frilandsmuseets Halloweentur

Den sorte død
Frilandsmuseets nye horror-oplevelse for voksne
16.-17., 22.-23., 30.-31. oktober
Book dit timeslot nu. Køb din billet her

Bliv transporteret tilbage til en mørk og dyster fortid. En fortid hvor den sorte død har lagt Danmark øde og paranoiaen hersker overalt. Du træder ind i en sygdomsramt landsby hvor desperationen for at finde en kur hersker og der er ingen grænser for hvad mennesker vil gøre for at overleve…

'Den sorte død' er et dramatisk horror-univers og det hele er instureret af intruktør Peter Langdal med over 25 professionelle skuespillere. Derudover er der en stor trup af frivillige, medarbejdere, lyd og lys, der er klar til at skræmme gæster fra vid og sans. Det er en teatralsk helhedsoplevelse, som foregår i og imellem museets gamle huse hvor der lugter lidt, gulvene knirker og der ikke er lys eller varme. Selve omgivelserne på museet gør denne oplevelse helt unik i en verden hvor plastik og special-effects ofte tager overhånd.

PRIS: 200 kr./person, hvis du bestiller forud / 250 kr. hvis du bestiller på dagen.
OBS!: Ventetid kan forekomme, hvis du bestiller din tur på dagen, da der er timeslots.

Køb din billet her hvis du tør!

Ofte stillede spørgsmål

PRIS: 200 kr. hvis du forudbestiller din billet. Den koster 250 kr., hvis du køber den på dagen.
HVORNÅR: 16.-17. oktober, 22.-23. oktober og 30.-31. oktober fra 17.00 - 21:45.

  • Vi anbefaler at booke på forhånd, så du undgår ventetid, da billetterne er tidsbestemte.
  • I perioden kl. 17.00-18.00 er der mere lyst, så disse ture er mindre uhyggelige og anbefales til dem, der ikke vil skræmmes for meget.
  • Oplevelsen varer 45 minutter

HVAD: 'Den sorte død' er en teatralsk helhedsoplevelse hvor du vandrer igennem museet med en gruppe og en museumsvært.
HVOR: Turen starter ved indgangen til museet på Kongevejen 100 2800 Kongens Lyngby. Turen slutter på Hæjskolevej med en kop kaffe eller en kop kakao til at få nerverne ned på. Kaffe og kakao er inklusiv i din billet.
ALDER: Vi anbefaler at deltagere i 'Den sorte død' er fyldt 12 år. Hvis børn er under 12 år, så skal de have en voksen med.
ÅRSKORT: Du får desværre ikke rabat med dit årskort, men dit årskort giver som altid adgang til Halloween i efterårsferien fra kl. 10-16:00

ADVARSEL!: Vi anbefaler ikke denne aktivitet for personer der er gangbesværet eller i kørestol. Vi anbefaler den heller ikke for gravide eller personer med hjerteproblemer. Der vil være mørkt og der vil være ujævne overflader, lavt til loftet mv.