Aktiviteter på Frilandsmuseet

Glæd dig til 2018!

Frilandsmuseet planlægger næste års aktiviteter i disse stille mørke måneder. Hold øje med hjemmesiden, for i februar kommer vi med et program fuld af aktiviteter for de 0-101 årige.

Vi vil ikke afsløre noget, men så alligevel lidt: H.C. Andersens eventyr vender tilbage til vores hyggelige landsby....

Teater: Hark Oluf

1.-31. maj 2018. Hvad gør man, når man som kun 12-årig bliver taget til fange af sørøvere, sejlet til den nordafrikanske kyst og solgt som slave? Forestillingen er for mellemtrin-klasser.

Gå-selv-ture for store og små

I billetsalget kan du få to gå-selv-ture gratis udleveret eller du kan selv printe dem hjemmefra. Den ene handler om H.C. Andersens fattige barndom: "Der var engang en dreng..." Den anden er specielt til vores yngste gæster: Syv sultne mus har gemt sig på museet - hvorfor har de mon gemt sig der?

Påskeåbent

Frilandsmuseet åbner med påskeaktiviteter 29/3-2/4 2018 kl. 10 - 16. Besøg køkkenlauget i herregårdskøkkenet hvor de tilbereder påskemad som det blev gjort i 1800-tallet. 

Hvad er alle de gamle ting i husene?

Kom ind i huset fra Dannemare (72) og bliv klogere. Vi har sat skilte på de fleste ting. Der er også et skilt på en genstand, vi ikke ved, hvad er. Find den og kom med et bud på, hvad det er.

Del denne side