Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud

Frihedsmuseets arkiver er åbne for ekspedition - men kun efter aftale.

Vi kan kontaktes på tlf. 4120 6292 eller på mail.

Telefontid:
Mandag, torsdag, fredag kl. 10-14. Tirsdag, onsdag kl. 10-12.

Arkivets besøgsadresse:
Tøjhusmuseets administrationsbygning,
Frederiksholms Kanal 29 A, 1. sal
1220 København K.

Men måske behøver du slet ikke at sende os en forespørgsel. Har du checket, om svaret allerede findes i vores FAQ-sektion? Hvis ikke, er du velkommen til at kontakte os.

Ind imellem rækker tiden ikke til det hele, så vi har måttet indføre nogle retningslinier for besvarelsen af spørgsmål:

1) Vi bestræber os på at besvare forespørgsler vedr. Frihedsmuseet egne arkiver og samlinger inden for 14 dage - men der kan godt gå længere tid.

2) Også spørgsmål vedrørende besættelsesiden i almindelighed forsøger vi at besvare hurtigst muligt. Men har du ikke modtaget svar inden for 3 måneder, må du desværre regne med, at vi ikke har kunnet finde tiden til at besvare din forespørgsel.

3) Vi har ikke kapacitet til at besvare spørgsmål i forbindelse med skoleopgaver. Der må man klare sig med opslagsbøger og Internettet.

4) Vi har heller ikke mulighed for at gå ind i egentlige konsulentopgaver i forhold til bogmanuskripter, filmprojekter etc.

5) I forhold til slægtshistoriske forspørgsler kan vi normalt ikke gøre mere end at henvise til den generelle redegørelse vedr slægtsforskning her på hjemmesiden og til vores database over modstandsfolk.