Udfører en søgningSøg
Viser mobilmenuFold ud
Alle gæster kan trygt besøge Frihedsmuseet, vi følger alle nødvendige COVID-19 foranstaltninger

Vi passer godt på dig i disse corona-tider

Vi følger naturligvis altid de nyeste retningslinjer fra sundhedsmyndighederne i forhold til COVID-19. Så du kan føle dig helt tryg, når du besøger os.

Der vil være mulighed for håndvask og afspritning ved alle toiletter og sprit ved alle ind- og udgange til museet.

Vores museumsværter står klar til at guide dig, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Det er vores ansvar at sørge for det sikkerhedsmæssige, så du kan slappe af og nyde dit besøg på Frihedsmuseet.

Coronapas

Fra og med 12. november skal alle gæster fra 15 år og op fremvise et gyldigt coronapas for at besøge museet - Du skal opfylde ét af følgende kriterier:

  • En negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel.
  • En negativ kviktest (antigentest), der er højst 72 timer gammel.
  • Et positivt resultat af en PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammelt fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget,
  • Et påbegyndt vaccinationsforløb mod covid-19 (et vaccinationsforløb anses som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis).
  • Et gennemført vaccinationsforløb (kræver et vaccinationsforløb 1 dosis, anses forløbet som gennemført 14 dage efter denne dosis. Kræver et vaccinationsforløb flere doser, anses forløbet for gennemført efter den afsluttende dosis).

Et gyldigt coronapas kan dokumenteres i papirformat eller elektronisk, fx via testsvar på sms, udskrifter mv. Navnet på indehaveren af coronapasset skal svare til indehaverens medbragte pas, sundhedskort, kørekort eller andet offentligt udstedt ID. Dokumentation for coronapas kan også ske ved brug af appen Coronapas, hvor skærmen viser "gyldigt i Danmark" kombineret med bevægelige elementer, eller ved scanning af QR-koden i appen, hvor skærmen viser "gyldigt i Danmark", samt ved sundhedsmyndighedernes app ”MinSundhed” med bevægelige elementer, der beskytter mod kopiering fra appen. Ved brug af en af disse apps er der ikke krav om fremvisning af ID.

Det er frivilligt, om du vil have mundbind på under dit besøg på museet - hvis du ønsker at have mundbind på og har glemt et, kan du købe et på museet for 5 kr. .

Vi gør følgende for at passe på dig:

  • Vi opstiller sprit på museet
  • Vi har museumsværter tilstede rundt om på museet, som kan svare på spørgsmål
  • Vi sørger for ekstra rengøring og afspritning af toiletter, touch screens mv.
  • Vi har afskærmning i butik og billetsalg.

Hvad kan du selv gøre?

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer indenfor på Frihedsmuseet.

Sådan håndterer vi COVID-19