Undervisningstilbud og skoler - Brede Værk

Brede Værk er under omorganisering i 2017, derfor kan der i øjeblikket ikke bestilles undervisning indtil videre.

Vi vender snarest muligt tilbage med mange spændende undervisningstilbud, så hold øje med hjemmesiden.

Undervisningen på Brede Værk er primært rettet mod grundskolen og ungdomsuddannelserne. Vores kulturmiljø, udstillinger og bygninger egner sig til at gå på opdagelse i oplysningstid, industrialisering og modernitet.

Museet kan besøges på egen hånd af skoleklasser og grupper, ligesom at undervisningsmateriale frit kan downloades her fra siden.

Vi har også skræddersyede undervisningstilbud, hvor klassen følges af en underviser, som fortæller og instruerer i undervisningsaktiviteterne.
De fleste af vores tilbud indeholder praktiske opgaver og aktiv involvering af eleverne. Alle forløb afsluttes med en evaluering, hvor eleverne forholder sig til, hvad de har fået ud af undervisningen.

Brug Billetten

Der er altid mulighed for at udstyre alle elever med en gratis AktivBillet og gå på opdagelse i Fabrikken, Maskinen og Industrisamfundet. Få billetten udlevet i museets forhal ved informationsskranken.

Mad og drikke


Madpakker og drikkevarer kan frit nydes i museets indendørs spiserum, i "Slusegården" eller udendørs i parken bag Brede Hovedbygning.

Del denne side