Rundvisning på Brede Værk

Søndagsrundvisning i Brede Hovedbygning og arbejderbolig

Rundvisningerne er indtil videre aflyst i 2017. Brede Værk er under omorganisering og vi arbejder på at kunne tilbyde rundvisninger og mange spændende aktiviteter hurtigst muligt, så hold øje med hjemmesiden.

Private rundvisninger - vælg mellem tematurene herunder:

Brede Værk - Industriens vugge

Beliggenheden ved Mølleåen er nøglen til den tidlige industrielle virksomhed i Brede, hvis historie kan spores tilbage til 1100-tallet. Rundvisningen tager dig bl.a. forbi Mølledammen og boligerne for fabrikkens ansatte; og i udstillingen "Industriens vugge". (max. 25 deltagere)

Hænderne i Maskinen

Hør om industriproduktion, teknologi og historie i Danmark. Kast jer derefter ud i at konkurrere under pres fra Verdensmarkedet i den interaktive installation Maskinen. Hvem producerer flest og bedst kuglelejer? Hvem er den fødte direktør? (max. 30 deltagere)

Industrisamfundet

Få historien om Danmarks udvikling fra fattigt landbrugsland til industrielt velfærdssamfund. Hør om fabrikkerne, arbejderne og de voldsomme forandringer, der har været fundamentet for industrialiseringen og samtidig en konsekvens af den. (max 25 deltagere)

Brede Hovedbygning og arbejderbolig

Besøg landstedet, der blev opført i 1795 af fabriksejer og etatsråd Peter van Hemert. Få et sjældent indblik i, hvordan velstående danskere levede omkring 1800. Oplev kontrasten, når turen også går til Arbejderboligen fra 1950erne. (maks. 20 deltagere)

Booking af private rundvisninger

Der kan desværre ikke bestilles rundvisninger på Brede Værk i 2017. Museet er under omorganisering og vi arbejder på at vende tilbage med rundvisninger og mange spændende aktiviteter hurtigst muligt, så hold øje med hjemmesiden.Del denne side