1 af 4
Åbningstider og priser

Brede Værk - Industrien i det grønne

Museum om Dansk industrikultur

Museet 'Brede Værk' ligger i Danmarks største fredede industrianlæg. Med lyd, lys, levende billeder, og et mylder af spændende ting får du indblik i historien om almindelige menneskers hverdag på vej mod nutidens samfund.

Undervisning i Brede

Brede Værk er under omorganisering og vi arbejder på at kunne tilbyde undervisning og mange spændende aktiviteter hurtigst muligt, så hold øje med hjemmesiden fra 2019.

Rundvisninger og udstillinger

Brede Værk er under omorganisering og vi arbejder på at kunne tilbyde rundvisninger og mange spændende aktiviteter hurtigst muligt, så hold øje med hjemmesiden fra 2019.

Verden i værket og værket i verden

Kom tæt på 250 års industriarkitektur med fabriksbygninger, arbejderboliger og mesterboliger og få et indtryk af det lille samfund: Mølleåen er opdæmmet og vandets løb gemmen bygningerne kan følges.Den imponerende direktørbolig fra 1795 kan besøges i sommerens omvisninger. En af landets allerførste børnehaver 'Brede Asyl', er i brug som børnehave i dag, og Brede Spisehus, hvor fabrikkens arbejdere fik fyldt deres mandspand er nu et fransk inspireret spisested. Længere mod nord ligger Indelukket og her kan man begynde en dejlig gå- eller cykeltur mod Øresund.

Åbningstider og priser

Brede Værk har åbent i weekender, helligdage og ferier i perioden 1.5-21.10.2018
Læs mere...

Dagsbillet voksen DKK 50
1 barn + 1 voksen DKK 40
Barn under 18 år gratis

Årskort + 1 ledsager DKK 125

Del denne side