Rundvisning: Krigsmuseets Highlights

1. juli 11:00 - 26. august 13:00
Inkluderet i entréprisen
Hver lørdag og søndag hele sommeren kan du tage med på en rejse gennem Krigsmuseets højdepunkter og komme tæt på Danmarks krige de sidste 500 år.

Du mærker med det samme, når du træder ind på museet, at du befinder dig i en historisk bygning. Nærmere betegnet Christian 4.'s Tøjhus fra 1604, der fungerede som arsenal og rummede kongerigets våben, når Danmark ikke var i krig. Det er her, vores highlightrundvisning begynder – med museets historiske placering som en del af Københavns krigshavn.

Herfra tager en af vores dygtige rundvisnere dig med gennem fortidens berømte slag mod Sverige og England, og fører dig helt op til nutidens kampe for danske interesser langt fra vores egne grænser i bl.a. Afghanistan. Alle historierne tager udgangspunkt i et eksklusivt udvalg af museets autentiske genstande.

Rundvisningen handler om våben, strategi og teknologi, som kan være forskellen på triumf eller nederlag i krig. Men den handler også om de mennesker, der gennem historien er draget i krig med livet som indsats.

Information

Der er highlightrundvisninger hver lørdag og søndag på Krigsmuseet fra den 1. juli til den 26. august 2018. Rundvisningen er inkluderet i entréprisen og varer cirka 1 time.

Der er rundvisninger kl. 11 på dansk og kl. 13 på engelsk.

Tøjhusgade 3,
DK-1220 København K

Se også

Del denne side