Information til krigere på Trelleborg

Der har de seneste år været stor tilgang af nye krigere til Trelleborg, og samtidig en udvidelse af stilarter. Trelleborg er første gang vi mødes efter en lang vinter, og erfaringen viser en stigning i skader under træningerne. For at mindske disse, vil vi bede alle krigere om at opfylde følgende krav.

Krigere der vil deltage i slagene samt træningen i ugen op til, skal være øvede i western style, og træne denne stilart aktivt gennem året. Det er ikke nok at træne at træne andre stilarter, og så skifte over til western kort før Trelleborg. Ulfhednir forbeholder sig ret til at teste alle deltagere på markedet, der ønsker at slås med.
For at få et overblik over hvor mange krigere der er til stede, vil vi bede alle kampgrupper om at melde sig hos Ulfhednir ved ankomst. Her vil der blive informeret nærmere om ugen program, regler og tider for træninger og slag.

Når der er publikum til stede, 10-17, forventes det at deltagere er i vikingegrej. Dette gælder også til træning. Rustning til træning i dagtimerne er valgfrit.
Western style bør kunne udøves uden anden beskyttelse end kamphandsker, og derfor vil det til aftentræningerne ikke være tilladt at bære tung rustning. Kontakt evt. aftenens træner hvis undtagelser ønskes.


Reglerne der bruges til dag/aften træning samt slagene, er sidste års Trelleborg/Moesgård regler. Se mere om regler og udstyr.

Skrevet af Ulfhednir

Del denne side