Tilbered et vikinge-festmåltid

Vikingekongers festmåltider var både smukke, velsmagende og fulde af sunde friske råvarer. Vær med til at tilberede festmiddagen med vikingetidens råvarer og spis som en konge.

Kunne I tænke jer at opleve et festmåltid, der er en vikingekonge værdig? Tilbered i fællesskab og under kyndig vejledning en vikingemiddag, som i en kongehal. Festmåltidet består af en 3-retters menu med tidstypiske råvarer, fremstillet over åben ild med køkkenredskaber fra vikingetiden. Menuen kan være grillet laks, grubestegt vildsvin med stuvede rodfrugter. Hertil lune ovnbagte brød, hjemmekærnet smør og knapost med friske krydderurter eller spidstegt kanin, pandekager med honningristede nødder og kanelduftende frugtkompot med flødeskum og honningmjød. Menuen vil være sammensat og tilpasset årstiden og antallet af deltagere. Tilberedningen foregår i autentiske rammer og der vil være rig mulighed for at få indblik i vikingernes dagligdag. Der dækkes op ved langborde i vikingehus eller Trelleborgs rekonstruerede langhus.

 

Pris: Ring og få et tilbud.
Max: 25 personer
Varighed: ca. 3 timer

Bestilling af arrangement

Book dit forløb her

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc.

Del denne side