Er vi dine børns favoritmuseum? - nominer os til Børn i Byen-prisen 2016

Elsker dine unger at gå på opdagelse i Børnenes Museum? Er de vilde med at slippe kreativiteten løs i en af vores spændende Børneworkshops? Eller måske har de optur over vores påske- og juleaktiviteter? Nu kan du være med til at nominere Nationalmuseet til Børn i Byen-prisen 2016!

Tiden er inde. Børn i Byen-prisen skal atter uddeltes til en række af de personer, aktiviteter, oplevelser, tiltag, virksomheder m.fl., som yder et kæmpestort arbejde for børnefamilierne. I år uddeles den prestigefyldte pris i hele 13 forskellige kategorier. Prisen er stiftet og uddeles af Børn i Byen, som er Danmarks største onlineguide pakket med gode tilbud til børnefamilier i København og Aarhus.

Nomineringsheatet er netop skudt i gang. Og hvis vi for et kort øjeblik må parkere beskedenheden i garagen, så synes vi faktisk selv, at vi fortjener en nominering for vores mange gode og underholdende museumstilbud til børn. Men hvad synes du, kære museumsgæst? Og endnu vigtigere, hvad synes dine børn? Hvis de synes, at vi gør et rigtig godt stykke arbejde, så kan I klikke ind på www.bornibyen.dk , hvor man kan nominere os til prisen i kategorien "Bedste Museum". Det ville vi sætte stor pris på! Og du kan sågar vinde smækre præmier, hvis du bidrager med nomineringer. Der er mulighed for at nominere helt frem til den 23. juni.

Prisuddeling i Rundetårn
Børn i Byen-prisen er efterhånden velkendt blandt børnefamilier såvel som de nominerede virksomheder. Rundetårn danner den smukke ramme for den festlige prisuddeling den 13. november, hvor de 13 vindere får besked.

Forbrugernes pris
Det særlige ved Børn i Byen-prisen er, at det er forbrugerne, der 100 % afgør, hvem der vinder. Det er således både dem, der bestemmer hvem der bliver nomineret og hvem der skal stå som vindere til den store prisfest til november. Klik ind på siden HER og byd ind med, hvem DU mener skal nomineres. Bidrager du med nomineringer, så får du også chancen for at vinde seje præmier.

Info & datoer:
Nomineringsperioden lukker den 23. juni 2016
Afstemningen i de 13 kategorier starter den 16. august 2016
Prisoverrækkelsen finder sted den 13. november 2016

Del denne side