Kong Gorms store familietræf

Har du en anetavle, der viser, at du er i familie med Gorm den Gamle? Eller er du i gang med slægtsforskning? Så inviterer Kongernes Jelling til et forrygende familietræf lørdag d. 20. maj. Temaet er historie og slægtskab og alle er velkomne - også uden anetavle.

I Kongernes Jelling oplever vi ofte, at besøgende fortæller at "Vi er da i familie med Gorm. Vi har en anetavle derhjemme". Derfor fik vi i Kongernes Jelling ideen til at invitere til det store familietræf. Som titlen mere end antyder, så bliver det en dag, hvor vi med et glimt i øjet sætter fokus på slægtsskab.

Kongernes Jelling opfordrer de besøgende med Kong Gorm i slægtstræet til at medbringe anetavlen få et hurtigt tjek af deres anetavle. Det vil også være muligt at få gode råd om slægtsforskning generelt.

Vi sælger billetter til et dagsarrangement, der ud over et tjek af anetavlen også indeholder rundvisning på det store monumentområde, flere foredrag og familefoto.

For børn og barnlige sjæle har vi også et unikt Anders And Blad med selveste Kong Gorm på forsiden.

Som en afslutning på dagen inviterer Kongernes Jelling til Kong Gorms Taffel med mad, mjød, festtale og musik. Billetter til dette arrangement sælges særskilt.

Der er et begrænset antal billetter i begge kategorier.

I Kongernes Jelling håber vi på en dag med mange slægts- og historieinteresserede.

Historiske stjernestunder - stærke foredrag på onsdagsaftener

Under denne overskrift tilbyder Kongernes Jelling og VejleMuseerne i et nyt samarbejde en række foredrag om arkæologi og historie.

Hent hele programmet her.

Foredragene holdes i Kongernes Jelling. Billetter kan købes i Kulturmuseet Spinderihallerne eller på nedenstående link.

Del denne side