Undervisning på Frilandsmuseet

Et besøg på Frilandsmuseet fortæller om dagligliv gennem de sidste 300 år for børn og voksne, rig og fattig. Emner som religion og folketro, årets gang på mark og i gård, udviklingen fra landbosamfund over andelstid til den tidlige industrialisering og meget andet. Emnerne behandles i form af temarundvisninger, værkstedaktiviteter, debatteater og mobile og digitale undervisningstilbud. Der er også særlige forløb i forbindelse med høst og jul.

I forbindelse med koloniåret opfører Frilandsmuseets teater Hark Oluf. Det er historien om en skibsdreng, der bliver bortført af kapere fra Algier, sælges som slave og går karriere som skatmester og krigsminister, indtil han 12 år senere endelig komme hjem til øen Amrum igen. Forestillingen er gratis - læs mere her.

Undervisningen på Frilandsmuseet følger museets åbning, fra den 1. maj til sidste søndag i efterårsferien. Desuden er der særlige forløb omkring jul. Det er muligt at bestille undervisning til hele året, også til efterår og jul. Undervisning kan bestilles via e-bestilling

For ungdomsuddannelser og sprogskoler laver vi temarundvisninger, som passes ind til netop dine undervisningsforløb.

Vi gør opmærksom på, at der ikke skal betales entre for skoler uanset alder i forbindelse med undervisning. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del denne side