Moody’s store rejse

3. - 29. september 2017

En dukke-action-komedie om at høre til - velegnet for familier og indskolingsklasser. På en ø fuld af slaver i Atlanterhavet bor en pige, der hverken er hvid eller sort. Hun sidder hver dag på sin bedstefars skød og lytter til fortællinger om det fjerne Danmark. Han fortæller om rigdom, sne og blomstrende æbletræer. Men gad vide hvordan der egentlig er?

Et juleeventyr

14. nov. – 20. dec. 2017

Juletraditionen tro, så opsætter Frilandsmuseet Charles Dickens herlige klassiker om den gamle gnier, der ikke forstår sig på julehygge. Spild af tid! Unødigt frås! Og de fattige skal også mærke det er jul, vrænger han og svinger stokken. Gu skal de ej, skælder han. De skal tage sig sammen! Der er forestillinger for både skoler og familier.

Klabautermanden

23.-24. september 2017

Overtro og håndværk smelter sammen, når Klabautermanden huserer på Rømøgården på Frilandsmuseet. Klabautermanden er et vildt væsen, der er knyttet til skibsfarten og de lange og meget farefulde togter man tog på i kolonitiden. Oplev den nye animotion-teknologi, hvor man taler og interagerer med animerede karakterer.

Hark Oluf

1. maj-31. maj 2018

Hvad gør man, når man som kun 12-årig bliver taget til fange af sørøvere, sejlet til den nordafrikanske kyst og solgt som slave? Det skete for en ung dansk mand i 1724. Kom og få hele historien. Forestillingen er velegnet til familier og mellemtrin-klasser.

 

Del denne side