Aktiviteter på Frilandsmuseet

Eventyrlig efterårsferie

Masser af aktiviteter for store og små: H.C. Andersens eventyr bliver levendegjort med teater og fortællinger, karruseller og andet halløj, dejlig mad og mange chancer for at komme tæt på museets søde dyr.

Bondens dyr i efterårsferien

I anledning af efterårsferien har Frilandsmuseets dyrepasser planlagt ekstra mange aktiviteter, hvor man kan komme tæt på dyrene. Læs mere her.

Det bliver jul igen i år!

Glæd dig til d. 2.-3. og 9.-10. december, hvor vi åbner op for masser af juleoplevelser. Historiske juletræer og pynt, julebagning og juleklip samt juleteater m.m. Ingen jul uden Drillenissen på Frilandsmuseet.

Gå-selv-ture for store og små

I billetsalget kan du få to gå-selv-ture gratis udleveret. Den ene handler om H.C. Andersens fattige barndom. Den anden er specielt til vores yngste gæster: Syv sultne mus har gemt sig på museet - hvorfor har de mon gemt sig der?

Skole- og familieforestilling: Hark Oluf

1. maj-31. maj 2018. Hvad gør man, når man som kun 12-årig bliver taget til fange af sørøvere, sejlet til den nordafrikanske kyst og solgt som slave? Forestillingen er for mellemtrin-klasser.

 

Allehelgen HALLOWEEN på dansk

Oplev museet i mørke d. 27.-29. oktober. Sig "Slik eller ballade," hør om museets ægte spøgelser m.m. Billetter fra 90-110 kr.

Et juleeventyr

14. nov. – 20. dec. 2017. Juletraditionen tro, byder Frilandsmuseet på Charles Dickens herlige klassiker om den gamle gnier, der ikke forstår sig på julehygge. Der er forestillinger for både skoler og familier.

Særudstilling om kolonier

Koloniale spor på bondens bord- Vi sætter fokus dansk kolonihistorie i 2017. Hvad kendte den almindelige bonde til Danmarks kolonier? Besøg 4 forskellige gårde med tableauer, der både viser kolonivarer og gårdens forbindelse til kolonierne.

Hvad er alle de gamle ting i husene?

Kom ind i huset fra Dannemare (72) og bliv klogere. Vi har sat skilte på de fleste ting. Der er også et skilt på en genstand, vi ikke ved, hvad er. Find den og kom med et bud på, hvad det er.

Del denne side