1 af 7
Åbningstider og priser

Håndværkets Dage

I weekenden 23. - 24. september kan I møde museets håndværkere som giver gode råd om vedligehold af gamle huse. Hør om stråtage, maling, brolægning og restaurering af vinduer og bindingsværk.

Køb årskort

Gå ikke glip af chancen for at besøge Frilandsmuseet oftere og meget billigere! For bare 155 kr. kan én person + en gæst få adgang til Frilandsmuseet en hel sæson. 

Lej vores hyggelige lokaler

På Frilandsmuseet og på Brede Værk kan I leje lokaler i de gamle bygninger og få helt anderledes rammer om jeres møde, foredrag, bryllup, konfirmation m.m.

Særudstilling om kolonier 2017

Koloniale spor på bondens bord- Vi sætter fokus dansk kolonihistorie i 2017. Hvad kendte den almindelige bonde til Danmarks kolonier? Besøg 4 forskellige gårde med tableauer, der både viser kolonivarer og gårdens forbindelse til kolonierne.

Bondens dyr

Ved gården fra Rømø (nr. 34) kan du tirsdag-søndag museets dyrepasser kl. 11-11.15 Prøv at røre ved æg, horn, knogler, uld og hør en masse gode historier særligt for de yngste. 

Se grisene blive fodret tirsdag-søndag kl. 13.30. Det foregår i grisefolden lige overfor hus nr. 33.

Gamle Sorters Dage

På Gamle Sorters Dage den 23 - 24. september fortæller vi om alle de gamle sorter af frugt og grønt som dyrkes på Frilandsmuseet. Aktiviteter fra 11-15 begge dage.  

Ny bog om møller

18. juni udkommer børnebogen "Møllen går af amok" af Boum Pyndiah og Christine Tjalve. Følg med i livet på en mølle omkring år 1880. Den kan købes i butikken. Hent det nye undervisningsmateriale om møller gratis her på siden.

Undervisning på Frilandsmuseet

Frilandsmuseet tilbyder undervisning for alle klassetrin. Kom og hør om overtro, børns arbejde eller livet som fattig før i tiden - eller prøv at lave mad fra bunden på et brændefyret komfur. Der er gratis entré for elever og deres lærere.

Åbningstider og priser

Tirsdag - søndag 10 - 16
Lukket mandag

Dagsbillet voksen DKK 65
1 barn + 1 voksen DKK 50
Barn under 18 år gratis

Årskort + 1 ledsager DKK 155
Partoutkort + 1 ledsager DKK 395

Del denne side