Firmaer og grupper - Et autentisk mødested

Fest på herregården eller konference i vores charmerende teatersal?


Moderne møder i historiske omgivelser

Frilandsmuseets mødefaciliteter oser af gedigen charme, og museets rammer matcher moderne mødeformer. I museets mødelokaler og smukke landskaber kan I finde inspiration og plads til fordybelse. Læs mere om vores konference- og mødelokaler eller kontakt os for at høre om mødepakker med mulighed for rundvisninger og aktiviteter, der passer til jeres mål.


Vi tilbyder også arrangementer, omvisninger, firmature og begivenheder på Brede Værk ved Mølleåen. Kontakt os for at høre mere om mulighederne i de unikke fabriksbygninger på Brede Værk

Sagt om arrangementerne...


"Vi havde en rigtig god aften på frilandsmuseet i torsdags - interessant - og sjovt... Dansen i laden kunne vi holde udendørs i det skønne vejr, så det var perfekt."

Charlotte Kjærgaard Hoff, NNIT

 
"En stor tak for jeres hjælp i forbindelse med vores skovtur. Det blev en stor succes, som vi gerne vil dele med jer"

Dan Rosbjerg, DTU Miljø

 
"Vores firmafest forløb utroligt godt... Det var et anderledes arrangement i forhold til de firmafester, vi tidligere har afholdt, og vi var meget spændte på deltagernes tilbagemeldinger. Efterfølgende har vi udelukkende modtaget meget positive tilbagemeldinger"

Jeanette Højhus, Velux, BT Components

 

"Tak for et rigtigt fint arrangement fredag d. 12. juni, trods elendigt vejr. Her skal fremhæves Simon for sjove lege i laden. og STOR ros til de ansatte på Brede Værk for hjælp og fleksibilitet"

Anne-Grethe Kirkegaard, Ungdommens Uddannelses Vejledning, Kbh.

Bookmark and Share

Kontakt

Arrangementskoordinator Annemarie Elvstrøm-Vieth

41 20 64 11