1 af 3

Del din dag

Skriv dagbog 6. september 2017 og bliv del af Danmarkshistorien

Din nutid – fremtidens historie

Vær med til at give kommende generationer mulighed for at vide, hvordan vi i 2017 lever, arbejder og tænker på en ganske almindelig dag. Hver enkelt fortælling vil bidrage til at tegne billedet af hverdagen i Danmark 2017, sådan som vi selv oplever den. Alle er velkomne til at skrive om deres dag.

I 1992 opfordrede Nationalmuseet og Danmarks Radio danskerne til at skrive dagbog. Mange mennesker bidrog med deres beretninger, og over 51.000 dagbøger kom ind. Der er nu gået 25 år, og Nationalmuseet vil gerne gentage opfordringen. Hvordan har hverdagslivet ændret sig de seneste 25 år? Hvordan ser Danmark ud i dag? Og hvordan oplever vi forandringerne?

Du kan sende din dagbog til Nationalmuseet fra den 6. september 2017 og frem til den 29. september 2017.

Har du spørgsmål til Del din Dag? Kontakt Nationalmuseet på denne e-mail: dagbog@natmus.dk

Hvordan sender jeg min dagbog til Nationalmuseet?

Din dagbogsoptegnelse for den 6. september skal uploades digitalt. Det foregår på denne side fra den 6. september. 

Du kan både uploade den som en word-fil eller PDF. Du har også mulighed for at uploade fem billeder eller en video, der udgør dit dagbogsindlæg.

Alle under 18 år skal også indsende en samtykkeerklæring.

Er du lærer, så læs mere her

”Del din dag” kan bruges i klasselokalet. Alle elever kan skrive, og det eneste krav er, at de beskriver en dag i deres liv, sådan som de oplever den.
Gennem deltagelse i dagbogsindsamlingen lærer eleverne, at de selv er med til at skrive historie – hver dag. Historien bliver konkret og håndgribelig.

Bemærk, at dagbogsskribenter under 18 år skal uploade skriftlig tilladelse i form af samtykkeerklæring fra forældre eller værge til at deltage og uploade deres bidrag til Del Din Dag.

Hent lærervejledning. 

Hent samtykkeerklæring.

Del denne side