Undervisning på Frilandsmuseet

Den fattige kone
Fruen med køkkenpigerne
Paradis i Helvede

 Frilandsmuseet tilbyder undervisning til alle, både store og små! Undervisningen på Frilandsmuseet følger museets åbning, dvs. fra den 1. maj til sidste søndag i efterårsferien, samt de særlige forløb omkring jul. Det er muligt at bestille undervisning til hele året, også til efterår og jul. Undervisning kan bestilles via e-bestilling.

Derudover tilbyder Frilandsmuseets undervisningsafdelinge temarundvisninger, værksteds- og køkkenaktiviteter, debatteater og mobile og digitale undervisningstilbud. Emnerne strækker sig over dagligliv gennem de sidste 300 år, landbrug og fødevarer, religion og folketro, bolig, forbrug og livsstil gennem tiden, mellemkrigstid og krise, industrialisering og landbosamfundet, kolonihandel og globalisering samt årstider, højtider og ritualer.

For ungdomsuddannelser og sprogskoler laver vi temarundvisninger, som passes ind til netop dine undervisningsforløb.

 

 

 

 

 

 

 

I september måned opfører Frilandsmuseet teaterstykket Paradis i Helvede. Elever i de ældste klasser og på ungdomsuddannelserne kan se stykket og få en omvisning til en særlig pris. Læs mere om stykket og det særlige tilbud til udskolingen og gymnasieklasser her. Det er også muligt at udskrive en flyer med alle relevante oplysninger - og man må meget gerne hænge den op på lærerværelset!

Læs mere om forestillingen her.

Tryk her for at udskrive flyer.

 

 

 

Bookmark and Share

Bestilling af undervisning

E-bestilling

Der vil blive tilsendt en bekræftelse ved e-bestilling. Denne bekræftelse er garanti for modtagelse af bestillingen, senere vil følge en endelige bekræftelse med dato, mødested etc. Har man ikke EAN-nummer, angives det blot i feltet.

Det er også muligt at kontakte Frilandsmuseets undervisningscenter via mail.